• dierenarts Breda

  DierenDokters Breda

  Persoonlijke aandacht en betrokken zorg
 • dierenkliniek breda

  Dierenarts voor Breda e.o.

 • dierenarts breda
 • dierendokters breda

Contact

DIERENDOKTERS BREDA
Doctor Struyckenstraat 98, 4812 BH Breda

Stuur een e-mail
Online inschrijven
Stuur ons een Whatsapp

Openingstijden

Maandag: 9:00-19:00
Dinsdag: 9:00-19:00
Woensdag:  9:00-19:00
Donderdag: 9:00-19:00 
Vrijdag: 9:00-19:00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Breda

de dierenartsen voor Breda e.o. met passie voor zorg én dieren

Na enkele jaren veel ervaring opgedaan te hebben in meerdere drukke en bekende praktijken in binnen en buitenland was het voor Michèle en Erik tijd voor hun eigen kliniek. Een plek waar ze naar hun eigen visie dieren kunnen helpen.

Een dierenartsenpraktijk waar service, kwaliteit en aandacht centraal staan. Waar voor iedereen ruim de tijd wordt genomen, waardoor altijd duidelijk uitgelegd kan worden wat er aan de hand is en eerlijk en persoonlijk advies gegeven kan worden. Hierdoor is het mogelijk om uw dier met de best mogelijke diergeneeskundige zorg te omringen.

Team
Om deze visie waar te maken hebben zij zich omringd met een team van ervaren en kundige paraveterinairen. Hierdoor kunnen u en uw dier op klant- en diervriendelijke wijze ontvangen en geholpen worden.
Verder schoolt het gehele team regelmatig bij om hun kennis up-to-date te houden, zodat we de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskundige zorg kunnen volgen.

Uitgebreide diagnostiek en behandeling
DierenDokters Breda is diervriendelijk ingericht met onder andere 2 spreekkamers, een röntgenkamer, een operatiekamer met gasnarcose en bewaking en uitgebreide opnamemogelijkheden waarbij er 24/7 zorg verleend kan worden.
Tevens is de opname voor honden en katten/konijnen/knaagdieren gesplitst waardoor het verblijf in een ontspannen sfeer verloopt. DierenDokters Breda is hierdoor prima uitgerust om in de meeste gevallen binnenshuis tot een diagnose te komen en een behandeling uit te voeren.

Verder is onze kliniek onder andere uitgerust met:

 • Een uitgebreid laboratorium
 • Digitale en dentale röntgen
 • Aparte tafel en materiaal voor professionele gebitsbehandelingen
 • Echografie
 • Laparoscopie
 • Athroscopie
 • Materiaal voor uitgebreide orthopedische operaties zoals botbreuken en knieoperaties

Expertises
Dankzij de ruime ervaring van Michèle en Erik in enkele specialistische vakgebieden (zoals interne diergeneeskunde, orthopedie, chirurgie, medische beeldvorming, konijnengeneeskunde, tandheelkunde en dermatologie) kunt u behalve voor de algemene en alledaagse diergeneeskundige zorg ook voor de meeste specialistische behandelingen terecht.

Aandacht voor het dier en het baasje
Omdat wij graag de tijd nemen om u als baasje goed te informeren over wat er gaande is met uw huisdier, werken wij uitsluitend afspraak. Hierdoor worden wachttijden en stress voor uw dier en uzelf zoveel mogelijk voorkomen.
Verder geven wij regelmatig informatieve lezingen zoals : vuurwerklezingen, puppy party’s, lezingen over zomergevaren, zeer uitgebreide EHBO cursussen voor honden en katten en een speciale EHBO cursus voor konijnen en knaagdieren in samenwerking met Bernice Muntz, dierentrainer en schrijfster van oa “High five met je konijn”.
Hiermee helpen wij in goede tijden uw trouwe vriend zo gezond mogelijk te houden

Spoedgevallen
Spoedgevallen zijn natuurlijk nooit te plannen en dit is voor u als eigenaar natuurlijk erg schrikken. Komt u dan zo snel mogelijk onze kant op, maar bel vooraf wel altijd om door te geven dat u onderweg bent. Wij kunnen dan zorgen voor voldoende tijd en alles klaarleggen wat we nodig hebben om de eerste hulp te verlenen.
Wanneer u buiten openingstijden een dierenarts nodig heeft, belt u dan altijd eerst naar de praktijk. Buiten de openingsuren is immers niet standaard een dierenarts op de kliniek aanwezig. U kunt gewoon naar ons normale nummer bellen. U wordt dan direct doorgeschakeld naar de dierenarts of u krijgt te horen wie de dienstdoende dierenarts is.

Parkeermogelijkheden
Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar rond de Dr. Struyckenstraat op de verschillende kasseistroken en de oude bushalte langs de weg. U kunt ook gratis parkeren aan de Curaçaostraat of het parkeerterrein aan de Oranjeboomstraat.

Wij staan voor u klaar

 • Erik Dirks, dierenarts
 • Michèle Caterin, dierenarts
 • Ellen Bogaerts, dierenarts
 • Jacob, paraveterinair
 • Angela, paraveterinair
 • Debbie, paraveterinair
 • Cheyenne, paraveterinair
 • Esmee, paraveterinair
 • Kim, paraveterinair
 • dierenarts Erik Dirks

  Erik Dirks, dierenarts

 • dierenarts Michèle Caterin

  Michèle Caterin, dierenarts

 • Ellen Bogaerts, dierenarts

 • Jacob, paraveterinair

  Hoi, mijn naam is Jacob! Ik ben 24 jaar en kom uit Roosendaal.
  In 2015 heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij DierenDokters Breda. En sindsdien ben ik hier werkzaam als paraveterinair. Mijn interesses in de praktijk zijn voornamelijk de praktische delen zoals operaties en opnamepatiënten verzorgen.
  Zelf heb ik twee huisdieren. Een kater genaamd Kebab, die heb ik van de praktijk heb geadopteerd na een operatie. En een Labrador genaamd Nelson.

  Hopelijk zie ik u binnenkort bij DierenDokters Breda!

 • Angela, paraveterinair

  Mijn naam is Angela en ik ben sinds juni 2015 werkzaam hier in de praktijk. Ik ben bij DierenDokters Breda vooral operatie assistent en ik houd me veel bezig met de opnamepatienten. Samen met mijn man, 2 mooie dochters en hond Mac woon ik in een klein dorp vlakbij Rotterdam.
 • Debbie, paraveterinair

  Mijn naam is Debbie, samen met mijn gezin en onze 2 chihuahua vriendjes woon ik in Rotterdam.
  Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als paraveterinair bij DierenDokters Breda waar ik het erg naar mijn zin heb.
  Op het werk ben ik van alle markten thuis, het werken op de OK vind ik bijvoorbeeld erg leuk, maar mijn voorkeur ligt bij de balie werkzaamheden. U zult mij dan ook het meeste aan de balie of telefoon treffen.
 • Cheyenne, paraveterinair

  Hallo, mijn naam is Cheyenne en ik werk sinds september 2018 bij DierenDokters Breda.

  Ik ben 32 jaar en afgestudeerd sinds 2008. Voor ik naar Breda kwam heb ik bij verschillende dierenklinieken gewerkt, meestal als waarnemer. Ik woon samen met mijn vriend Martin en onze 4 katten. Ook heb ik een eigen pony. In mijn vrije tijd houd ik erg van lezen en koken. Op de kliniek vind ik vooral het reinigen van de gebitjes van honden en katten ontzettend leuk.

 • Esmee, paraveterinair

  Hallo, ik ben Esmee en ik ben 21 jaar oud. Vroeger was ik al gek op dieren, waardoor ik dus ook de opleiding tot dierenartsassistente/paraveterinair heb gevolgd en met succes heb afgerond.

  Ik ben hier begonnen als stagiaire, en nu bijna 1 jaar later werk ik er nog steeds met alle plezier! Graag zie ik jullie terug in de praktijk!
 • Kim, paraveterinair

  Mijn naam is Kim Rasenberg en ik werk sinds juni 2018 bij de leukste dierenkliniek van Breda; DierenDokters Breda.
  Ik heb de afgelopen 12 jaar bij diverse dierenklinieken in Brabant gewerkt maar nu mijn draai helemaal gevonden in deze kliniek.
  Naast de zorg voor de dieren vind ik de omgang met de klanten zelf een van de leuke kanten van mijn beroep. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo mooi. Ik woon samen mijn vriend Niels en onze bejaarde kat Daimler van 18 jaar in Breda. Verder ben ik een geboren en getogen Brabander, dus dat wil zeggen dat ik houd van lekker eten en drinken, veel gezelligheid met vrienden en natuurlijk carnaval.
Dierenverzekering
Hill's diervoeding
symptoomchecker voor dieren

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak