• Balie
  • DierenDokters Breda
  • Lab
  • OK
  • Opname
  • Spreekkamer
  • Wachtkamer 2
  • Wachtkamer
  • rontgen

DierenDokters Breda

Dr. Struijckenstraat 98-1
4812 BH Breda

T: 076-5328358

KvK:60239735 / BTW:8538.23.406

Stuur een e-mail / Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Breda

Service, kwaliteit en aandacht voor u en uw huisdier

Aan de rand van de heuvel staat de nieuwste dierenkliniek van Breda. De ervaren Dierenartsen Michèle Caterin en Erik Dirks staan dagelijks van 9.00 tot 19.00 klaar om uw hond, kat, konijn, knaagdier en fret met de beste zorg te omringen.

Team
Dierenartsen Erik Dirks en Michèle Caterin hebben uitgebreid ervaring opgedaan in meerdere drukke en bekende klinieken in het land. Ook voor lastige internistische, endocrinologische en chirurgische problemen kunt u prima bij Erik en Michèle terecht. Zij hebben zich omringd met een klein team van kundige en enthousiaste paraveterinairen.

Expertises
Uw huisdier krijgt de beste professionele zorg in een ontspannen sfeer. Wij leveren alle algemene en alledaagse diergeneeskunde en hebben ons nog extra toegelegd op de vakgebieden interne diergeneeskunde, orthopedie, Medische beeldvorming,tandheelkunde, chirurgie, dermatologie en kattengeneeskunde.

Aandacht voor het dier en het baasje
Wij nemen graag de tijd om u als baasje goed te informeren over wat er gaande is met uw huisdier. Vandaar dat wij uitsluitend op afspraak werken om de wachttijden en stress voor uw dier en uzelf zoveel mogelijk te voorkomen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 19:00 uur.

Uitgebreide diagnostiek en behandeling
DierenDokters Breda is diervriendelijk ingericht met 2 spreekkamers, een röntgenkamer, uitgebreide diervriendelijke opnamemogelijkheden en een operatiekamer met gasnarcose en bewaking. Hierdoor zijn we prima uitgerust om in de meeste gevallen binnenshuis tot een diagnose te komen en een behandeling in te stellen.

Onze kliniek onder andere is uitgerust met:

Het gehele team schoolt regelmatig bij om onze kennis up to date te houden. Hierdoor volgen we de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskundige zorg. Verder geven wij maandelijks informatieve lezingen,  EHBO cursussen en wij organiseren puppy-, kitten- en konijnenparties waar wij baasjes graag uitgebreid adviseren over de beste zorg voor uw konijnen, puppies en kittens.

Parkeermogelijkheden
Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar langs de Dr. Struyckenstraat op de kasseistroken en aan de Curaçaostraat of het parkeerterrein aan de Oranjeboomstraat.

Spoeddiensten
Wanneer u buiten openingstijden een dierenarts nodig heeft kunt u naar het algemene praktijknummer bellen, u krijgt dan direct een dierenarts aan de telefoon óf u krijgt te horen wie de dienstdoende dierenarts is. Belt u altijd eerst naar de praktijk, buiten openingstijden is niet standaard een dierenarts in de kliniek aanwezig.

Wij zien er naar uit u met uw geliefde huisdier te mogen ontvangen,

Team DierenDokters Breda

 

Wij staan voor u klaar:

Erik Dirks
Dierenarts

Erik Dirks

Michèle Caterin
Dierenarts

Michèle Caterin

Agnes
Paraveterinair

Agnes

Angela
Paraveterinair

Angela

Jacob
Paraveterinair

JacobDierenverzekering

dierenverzekering

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Volg ons!

Close

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en andere leuke, diergerelateerde onderwerpen!

0
Shares