DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Foto M. NederveenDe Frettenkliniek is in 2001 als "Frettenkliniek Brouwhuis" in Helmond opgericht door dierenarts Hanneke Roest (destijds Hanneke Moorman-Roest). Na een studiereis in Amerika besloot zij om zich alleen nog met de fretten-geneeskunde bezig te houden. De kliniek bleek in een grote behoefte te voorzien en groeide veel sneller dan verwacht. Inmiddels is Hanneke Roest 5 dagen in de week continu bezig met fretten. Daarnaast draagt zij 's nachts en in het weekend zorg voor de in de kliniek opgenomen zieke fretten. De clientele komt vanuit heel Nederland, maar ook uit Belgie, Duitsland en zelfs vanuit Polen.

In juni 2012 is de Frettenkliniek verhuisd naar Eindhoven. De kliniek is daar als zelfstandige onderneming ingetrokken bij 'DierenDokters Kalmoesplein', een moderne kliniek die in 2009 is opgestart door dierenarts Merel Jansen. Deze kliniek is uitgerust met drie behandelkamers, een grote voorbereidingsruimte, ruime opname mogelijkgeden voor zieke dieren en een operatie kamer met de modernste bewakings-apparatuur, gas-narcose en beademings apparatuur. Daarnaast is er digitale rontgen, echo, ECG apparatuur en uitgebreide mogelijkheden voor bloed- en urine onderzoek.

Naar de website van De Frettenkliniek

De spreekkamer

Hieronder enkele foto's van de nieuwe spreekkamer waar alleen de fretten worden behandeld:

DSCF1751
DSCF1753
DSCF1750

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak