Expertises, faciliteiten en dienstverlening van DierenDokters

Onze expertises

DierenDokters dierenklinieken leveren standaard een uitgebreid dienstenpakket. Naast de gewone eerstelijns diergeneeskunde (vergelijk huisarts), zijn onze dierenklinieken uitstekend uitgerust om uw huisdier verder te helpen met  ernstigere aandoeningen en lastige problemen.

Elke DierenDokters dierenarts heeft zich toegelegd op één of meerdere vakgebieden. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van de betreffende kliniek. Onze dierenartsen en paraveterinairen volgen zeer regelmatig nascholingen om hun kennis op peil te houden. Deze kennis delen zij met weer met de andere dierenartsen en assistenten.

Naar expertises

Onze faciliteiten

Elke kliniek is uitgerust met state-of-the-art apparatuur om uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo heeft elke DierenDokterskliniek standaard;

  • Een uitstekend ingerichte operatiekamer.
  • Gasnarcose met bewaking.
  • Een eigen laboratorium voor o.a. bloedonderzoek.
  • Een digitale rontgenapparaat. 

Daarnaast is op verschillende klinieken apparatuur aanwezig om te kunnen voldoen aan de specifieke vakkennis van de aanwezige dierenartsen. Voor meer informatie kijkt u op de pagina van uw dierenkliniek.

Naar faciliteiten

Service en dienstverlening

Hoog kwalitatieve zorg gaat en staat met een goede voorlichting en goed gevoel bij u als eigenaar. Daarom hebben wij een uitgebreid servicepakket om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Laat ons u helpen met de zorg voor uw huisdier!

Naar services

Dierenverzekering
Hill's diervoeding
symptoomchecker voor dieren

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak