Dierentips & nieuws

Coronavirus (COVID-19) bij honden, katten en andere huisdieren

Coronavirus (COVID-19) bij honden, katten en andere huisdieren

Wij zijn blij dat de overheid zich heeft uitgesproken t.a.v. de dierenarts.  Nu dierenartsen en paraveterinairen onder de cruciale beroepen vallen kunnen we in ieder geval de diergeneeskundige zorg garanderen en open blijven.  Daarbij nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht en gaat de veiligheid van u en onze medewerkers voor. Huisdiereigenaren hebben veel vragen over de besmettelijkheid bij huisdieren en over het bezoek aan de dierenarts.

In dit artikel houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen en de geldende adviezen.

Wintertips voor dieren

Wintertips voor dieren

In het winterseizoen zijn sneeuw, koude en guur weer elementen waar we met onze huisdieren even wat rekening zullen moeten houden. In deze sectie vindt u een aantal tips per diersoort om dit heerlijke seizoen goed door te komen.
Gevaren rond de feestdagen

Gevaren rond de feestdagen

De feestdagen; gezelligheid, familie en vrienden op bezoek, het huis in kerstsfeer en natuurlijk lekker eten. Om het ook voor de huisdieren gezellig te houden hebben wij wat tips op een rij gezet. Al die veranderingen in huis brengen namelijk ook wat gevaren met zich mee.
Dierenverzekering
Hill's diervoeding
symptoomchecker voor dieren

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak