• DierenDokters Kalmoesplein Dierenarts
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 1
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 10
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 11
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 12
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 2
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 3
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 4
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 5
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 6
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 7
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 8
 • DierenDokters Kalmoesplein Eindhoven 9

DierenDokters Kalmoesplein

Kalmoesplein 10
5643 LM Eindhoven

T: 040-2126126 

Spoeddienst Kring Eindhoven 0900-4455555

KvK:17243786 / BTW:NL1547.85.763.B01

Stuur een e-mail / Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Eindhoven Kalmoesplein

Dierenkliniek DierenDokters Kalmoesplein in Eindhoven is uw dierenarts voor zorg, aandacht en kwaliteit. Alleen de beste zorg is goed genoeg voor uw huisdier! De dierenkliniek is daarvoor zeer volledig uitgerust. Wij vinden het belangrijk dat uw huisdier zich bij ons op zijn gemak voelt, daar maken wij met alle plezier tijd voor vrij.

Kliniek
DierenDokters Kalmoesplein is feitelijk een ziekenhuis voor dieren. Zo beschikken wij over de modernste apparatuur zoals digitale röntgen, een echoapparaat, uitgebreide tandheelkundige apparatuur en een operatiekamer met gasnarcose en moderne bewakingsapparatuur.

In ons laboratorium beschikken wij over zeer uitgebreide bloed- en urine analyse apparatuur. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel een juiste diagnose te stellen en hierop een behandeling in te zetten. Mede hierdoor kunnen wij ons onderscheiden. Ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht.

Als het moment van afscheid is aangebroken hebben wij voor u en uw huisdier een speciaal ingerichte ruimte waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde huisdier.

Openingstijden
Wij hanteren zeer ruime openingstijden. Op werkdagen zijn wij geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur. Telefonisch zijn wij tot 18.30 uur bereikbaar. Voor vragen, adviezen en het ophalen van voorgeschreven medicatie, voeding en preventieve middelen tegen vlooien, teken en wormen kunt u aan de balie terecht.

Het team
Ons professioneel team bestaat uit dierenartsen Merel Jansen en Elles Beerendonk. Zij worden bijgestaan door een team van 3 gediplomeerde, paraveterinairen: Ellen Smulders, Manuela Slaats en Mieke van Gool. Tijdens vakantieperiodes kunt u paraveterinair Kim van Outheusden treffen in onze kliniek.

Alle werknemers hebben jarenlange ervaring in hun vak, maar om uw huisdier de beste zorg te kunnen bieden laten wij ons met regelmaat bijscholen om onze kennis nog verder uit te breiden.

Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar

Merel Jansen
Dierenarts

Merel Jansen

Elles Beerendonk
Dierenarts

Elles Beerendonk

Manuela
Paraveterinair

Manuela

Ellen
Paraveterinair

Ellen

Mieke
Paraveterinair

Mieke


Bereikbaarheid en parkeren
DierenDokters Kalmoesplein is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. De dierenkliniek bevindt zich op de kruising Heezerweg – Floralaan Oost. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Rijdt u met navigatiesysteem, navigeer dan naar Floralaan Oost 2. Stadsbus 12 richting Gijzenrooi stopt naast onze kliniek.

Spoeddiensten
Buiten de normale openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur) wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts. DierenDokters Kalmoesplein werkt in de spoeddiensten samen met dierenartsen uit de Kring Eindhoven, hierdoor staat ook buiten de normale openingstijden altijd een gezelschapsdierenarts met ruime ervaring voor u klaar.

U kunt te allen tijden ons reguliere telefoonnummer bellen, dan krijgt u buiten openingstijden het spoednummer te horen. U kunt ook meteen bellen met het spoednummer: 0900-4455555 (0900-2x4-5x5). Meer informatie over de samenwerking tussen de praktijken in Eindhoven vindt u op www.kringdierenarts.nl.

Sterke punten van onze dierenkliniek:

Interne geneeskunde
Onze dierenartsen hebben veel ervaring met bijvoorbeeld suikerziekte, schildklierproblemen, nierproblemen, hoge bloeddruk, hartproblemen, leverziekten, longproblemen en hoe te handelen bij spoedpatienten.

Katvriendelijke praktijk
Een gestresste kat behandelen is zo makkelijk nog niet. In onze kliniek worden Feliway feromonen verspreidt zodat uw kat zich meer op zijn gemak zal voelen. Ook hebben wij speciale kattenparkeerplaatsen, zodat uw kat niet tussen de honden op de grond hoeft te wachten. Indien mogelijk zullen wij katten en honden in de opnameruimte ook scheiden van elkaar voor de gemoedsrust voor uw kat. Honden en katten worden ook in aparte spreekkamers behandeld.

Konijnen en knaagdieren
Onze kliniek heeft erg veel ervaring met het behandelen van konijnen en knaagdieren. Zo behandelen wij met regelmaat  de tanden en kiezen onder een licht roesje met gasnarcose.

Professionele gebitsbehandelingen
In onze kliniek staat de nieuwste tandheelkundige apparatuur aanwezig zodat uw huisdier van de beste mondzorg kan worden voorzien.

Puppycoaching en hondengedrag
Paraveterinair Manuela heeft diverse opleidingen over hondengedrag gevolgd. Tevens heeft ze ruimschoots ervaring in het lesgeven op diverse hondenscholen.  Daarnaast geeft ze persoonlijke begeleiding en advies op maat gedurende het 1e levensjaar van de pup met haar ontwikkelde Puppycoaching.

Fysiotherapie
Fysiotherapie speelt een belangrijke rol tijdens de revalidatie na (orthopedische) operaties of sportblessures. Bij chronische klachten zoals arthrose, HD, rug- en/of halsproblemen en vele andere klachten van het bewegingsstelsel zijn dieren ook gebaat bij een fysiotherapeutische behandeling. Wij werken samen met dierfysiotherapeut Marcel Nijland. Hij kan op de praktijk komen voor een eerste onderzoek en behandeling. Voor meer informatie www.marcelnijland.nl

Voedingsadvies
Bij paraveterinair en voedingsconsulente Hanneke kunt u terecht met al uw vragen over de voeding van uw huisdier. Indien gewenst kan er afspraak ingepland worden zodat er juiste voorlichting gegeven kan worden.

Activiteiten
Met regelmaat organiseren wij leuke activiteiten voor u en uw huisdier, denk hierbij aan hondenwandelingen, EHBO cursussen en informatieve avonden met telkens verschillende belangrijke onderwerpen zoals vuurwerkangst, gewrichtsproblemen etc.

Orthomanuele diergeneeskunde
Per 1 oktober 2015 vestigd in ons pand Iris van Deur haar orthomanuele dierenkliniek. Deze is uitsluitend gericht op orthomanuele diergeneeskunde.  Orthomanuele diergeneeskunde is een vorm van diergeneeskunde waarbij de symmetrie van het skelet centraal staat. Bij afwijkingen in de symmetrie van de wervels en de gewrichten kan pijn en meer druk op het ruggenmerg ontstaan. Dit kan zich uiten in mankheid, verlamming, een veranderd gedrag, urine incontinentie, pijnuitingen, etc. Door de symmetrie in de wervelkolom en de gewrichten te herstellen door middel van orthomanipulatie wordt de pijn verminderd en gaat de druk op het ruggenmerg omlaag waardoor het lichaam de kans krijgt om te genezen. Behalve honden met rugproblemen kunnen ook katten, konijnen en cavia's behandeld worden met klachten van pijn of rugproblemen. Meer informatie vindt u op haar website.

Social Media
Om op de hoogte te blijven van maandacties en evenementen kunt u ons volgen op facebook en twitter
https://www.facebook.com/DierenDoktersKalmoesplein
https://twitter.com/DDKalmoesplein

Graag tot ziens bij DierenDokters Kalmoesplein!

Kliniek beoordeling totaal

Beoordeling kliniek: 95% - 18 votes

Totaal score

Dierenverzekering

algemeen

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Let's keep in touch!

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...