DDlogo 2016
afspraak online
 • dierenarts Haarlem

  DierenDokters Haarlem

  Persoonlijke aandacht voor mens en dier

Contact

DIERENDOKTERS HAARLEM
De Ruijterweg 18, 2014 AV Haarlem

Stuur een e-mail
Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9:00-19:00
Dinsdag: 9:00-19:00
Woensdag:  9:00-19:00
Donderdag: 9:00-19:00 
Vrijdag: 9:00-17:00

Apotheek en afhalen medicijnen: tijdens openingstijden
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Haarlem

Persoonlijke aandacht voor mens en dier in een professionele omgeving
DierenDokters Haarlem is een kliniek voor gezelschapsdieren met een enthousiast team onder leiding van dierenarts Hugo Tiel. De kliniek voor gezelschapsdieren De kliniek ligt vlak bij de westelijke randweg en is vanuit alle hoeken van Haarlem en omgeving goed bereikbaar. Rond de kliniek is prima te parkeren, gratis in het achter de kliniek gelegen Houtvaartkwartier.

Faciliteiten
DierenDokters Haarlem is een zeer compleet ingerichte dierenkliniek. Zo zijn er naast wachtruimte en receptie twee behandelkamers, een gescheiden opnameruimte voor honden en katten, inclusief couveuse/zuurstofkooi, röntgen/echokamer, een uitgebreid laboratorium  en een operatiekamer met alle denkbare bewakingsapparatuur om ervoor te zorgen dat uw huisdier op zo veilig mogelijke manier kan worden onderzocht en behandeld.

Expertises
Dierenarts Hugo Tiel heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van gezelschapsdieren. Samen met zijn team van drie paraveterinairen wordt er zorgvuldig gewaakt over de gezondheid van huisdieren in en rond Haarlem. Of het nu gaat om een vaccinatie, hart echo of een botoperatie, bij DierenDokters Haarlem kunt u voor vrijwel alle behandelingen terecht.  In de loop der jaren heeft dierenarts Tiel speciale expertise ontwikkeld op het gebied van orthopedie en kreupelheidsbehandelingen bij huisdieren. Met name huisdieren met versleten gewrichten of artrose zijn hier in goede handen. Maar ook voor adviezen over bijvoorbeeld voeding, gewicht, opvoeding, gebits- en vachtverzorging kunt u contact met ons opnemen. Tevens verzorgen wij EHBO-cursussen en puppyparties. Wij onderhouden goede contacten met hondenscholen, hondenuitlaatdiensten, gedragsdeskundigen, dierenbescherming en dierenambulances in de regio.

NIEUW bij DierenDokters Haarlem
Hugo ChiropractieSinds kort is het mogelijk om huisdieren met kreupelheids- of orthopedische problemen chiropractisch te laten behandelen. Dierenarts Hugo Tiel van DierenDokters Haarlem heeft onlangs zijn diploma “Veterinaire chiropractie” behaald na een intensieve opleiding te hebben doorlopen.

Chiropractie is een vorm van manuele therapie waarmee vastzittende, pijnlijke gewrichten worden behandeld. Zeer veel huisdieren hebben last van nek- en rugproblemen waardoor pijnklachten ontstaan. Vaak worden deze klachten niet herkend door de eigenaar en vallen problemen pas op als het dier mank gaat lopen. Vooral wat oudere dieren met versleten wervels of artrose in gewrichten hebben hier last van.

Bij een chiropractisch onderzoek worden de vastzittende pijnlijke wervels en gewrichten opgespoord waarna deze behandeld kunnen worden. Door middel van manuele technieken worden wervels en gewrichten gemanipuleerd waardoor de zenuwgeleiding vanuit het ruggemerg wordt gestimuleerd. Hierdoor verdwijnt de pijnlijkheid waardoor de kreupelheid weggaat en ook de werking van inwendige organen verbeterd. Kortom, uw hond of kat voelt zich beter en kan zich beter bewegen zonder pijnklachten.

Vaak volstaan enkele behandelingen, in sommige chronische gevallen moet het huisdier wat regelmatiger worden behandeld, bijvoorbeeld eens in de twee maanden. De behandelingen zelf zijn niet vervelend of pijnlijk voor uw huisdier, integendeel.
Met behulp van chiropractie hebben we bij DierenDokters Haarlem een nieuwe behandelmethode voor dieren met kreupelheden in huis.

Spoeddiensten
Voor de spoeddiensten maakt DierenDokters Haarlem gebruik van het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. Bij calamiteiten bent u hier verzekerd van de meest optimale zorg voor uw huisdier.

Hartelijk welkom en tot ziens bij DierenDokters Haarlem!

Wij staan voor u klaar

 • dierenarts Hugo Tiel

  Hugo Tiel

  Dierenarts
 • Maire

  Dierenarts
 • Margriet

  Dierenarts

 • Kaylee

  Paraveterinair
 • Kimm

  Paraveterinair
 • Daphne

  Paraveterinair
 • Imara

  Paraveterinair

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak