DDlogo 2016
afspraak online
 • Dierenarts Hilversum

  DierenDokters Hilversum

  Persoonlijke aandacht en betrokken zorg

Contact

DIERENDOKTERS HILVERSUM
Stationsstraat 6A, 1211 EM Hilversum

Stuur een e-mail
Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9:00-19:00
Dinsdag: 9:00-19:00
Woensdag:  9:00-19:00
Donderdag: 9:00-19:00 
Vrijdag: 9:00-19:00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Hilversum

In hartje Hilversum staat sinds 2008 DierenDokters Hilversum, een dierenkliniek met hart voor dieren. Met een eigen laboratorium, een operatiekamer met gasnarcose en -bewaking en infuussytemen, digitale röntgenfoto's, echografie, orthopedische operaties, gescheiden honden- en kattenopname zijn wij volledig uitgerust om uw huisdier met de best mogelijke zorg te omringen.
Naast de bekende gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen,knaagdieren, kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor de uitgebreide behandeling van meer bijzondere dieren zoals fretten, vogels en reptielen.

Team
Dierenartsen Erik Heylen en Veronique Zweers-Snoek staan erom bekend u en uw huisdier op de meest klant- en diervriendelijke manier te ontvangen. Samen met hun deskundige team van paraveterinairen krijgt uw huisdier de beste professionele up-to-date zorg in een ontspannen en gezellige sfeer. 

Wij leveren alle algemene en alledaagse diergeneeskunde maar hebben ons extra verdiept in de echografie, tandheelkunde, dermatologie, orthopedie (knieproblematiek en botbreuken), kattengeneeskunde, weke delen chirurgie, interne diergeneeskunde, bijzondere dieren zoals konijnen knagers, fretten, vogels en reptielen.

Konijnen en knaagdieren - Reptielen en vogels – Bijzondere dieren
Onze kliniek heeft veel ervaring met het behandelen van konijnen en knaagdieren. Dierenarts Erik heeft jarenlang verscheidene konijnenopvangen voorzien van alle medische zorg. Met name het slijpen van tanden en kiezen bij konijnen en cavia’s en de behandeling van abcessen is een speerpunt.
Egelbescherming Nederland (waaronder ook eekhoorntjes) was jarenlang onder zijn hoede. Ook voor meer exotische dieren als een stinkdier of prairiehondje neemt hij veel tijd.
Reptielen en vogels zijn een andere (zoals hij dat noemt) “ongezonde interesse/hobby”.

Orthopedische ingrepen
U kunt bij ons terecht voor allerhande orthopedische ingrepen zoals het verhelpen van een voorste kruisbandlaesie, een correctie van een patellaluxatie en de meeste botbreuken. Onze dierenarts Erik hanteert vele technieken maar zal altijd voor het dier de meest juiste manier kiezen, ookal betreft het dan een doorverwijzing. De revalidatie en nazorg wordt ook door ons volledig verzorgd.

Echografie
Sinds twee jaar spendeert onze dierenarts Veronique heel veel tijd in nascholingen wat betreft de buikechografie, waar ze uitmuntende resultaten in bereikt! De stap is rijp voor de hartechografie waarvan de eerste nascholingen op stapel liggen.

Verdere faciliteiten
DierenDokters Hilversum is een moderne dierenkliniek, uitgerust met state of the art apparatuur. De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen in huis gebeuren. Uitslagen zijn dezelfde dag bekend zodat we uw huisdier snel en gericht kunnen behandelen. Onze kliniek is uitgerust met/voor:

 • Operatiekamer met bewaking en gasnarcose
 • Laparoscopische sterilisaties van honden boven de 10 kg
 • Orthopedische (knie-)technieken als Flo en TTA rapid en patella luxatie behandeling.
 • Uitgebreid laboratorium voor cytologie, bloed, urine en faeces
  Digitale en dentale röntgen
 • Bloeddrukmeting
 • Gescheiden honden- en kattenopname met zuurstofkooi
  Aparte ruimte voor professionele gebitsbehandelingen
 • Echografie door dierenarts Veronique en door echograaf L. van der Jagt
 • Fysiotherapie en aftercare bij de orthopedische ingrepen door onszelf

Het gehele team gaat regelmatig naar nascholingen om de kennis up to date te houden en de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen. Met name de tandheelkunde neemt daar de laatste jaren een grote vlucht in. We willen graag beter worden in waar we al goed in zijn!

Aandacht voor het dier en het baasje
Wij nemen graag de tijd om u als baasje goed te informeren over de aandoening van uw huisdier. Wij werken uitsluitend op afspraak om wachttijden en stress voor de dieren te voorkomen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 19:00 uur.

Asiel Crailo
Met veel plezier en met veel dierenliefde verzorgen wij al jaren de diergeneeskundige hulp bij alle dieren van het Dierenasiel Crailo. Het is fantastisch om met ons bevlogen team hun geweldige ploeg van medewerkers en vrijwilligers te mogen ondersteunen en de geholpen dieren te helpen een nieuw en veilig onderkomen te vinden bij nieuwe eigenaren!

Voor meer informatie of donaties: Dierenasiel Crailo

Gratis parkeren
Achter de kliniek bevinden zich parkeerplaatsen waar u gratis kan parkeren. Deze zijn te bereiken via de Koninginneweg (Na Italiaans restaurant Casa de Lorenza rechtsaf de oprit op en bij het bordje "DierenDokters Hilversum" linksaf). Indien de parkeerplaats vol is kunt u terecht voor betaald parkeren op de koninginneweg (Let op! Max 1 uur parkeren) of bij de Silverpoint garage.

Routeinformatie
Maakt u gebruik van een routeplanner, dan kunt u het beste Koninginneweg 88 in Hilversum instellen. U komt dan het beste uit zonder te zoeken. U kan dan vervolgens rechtsaf slaan en links parkeren bij het bord DierenDokters Hilversum. 

Spoeddiensten - spoedgevallen
Spoedgevallen krijgen altijd voorrang bij ons. Wilt u wel even van te voren bellen? Zo kunnen wij ons vast voorbereiden op uw komst! Buiten openingstijden kunt u terecht op het telefoonnummer 0900-2223000, dit is de spoedkliniek voor gezelschapsdieren Midden-Nederland.
Wij staan voor u klaar

 • dierenarts erik heylen

  Erik Heylen

  Dierenarts
 • dierenarts veronique snoek

  Veronique Snoek

  Dierenarts
 • Shelleen

  Paraveterinair
 • Maja

  Paraveterinair
 • Marijke

  Paraveterinair

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak