DDlogo 2016
afspraak online
 • Dierenarts Rotterdam Hillegersberg

  Dierenkliniek DierenDokters Rotterdam Noord

  Jouw dierenarts in Rotterdam voor persoonlijke aandacht en betrokken zorg

 • dierenarts hillegersberg

  Dierenkliniek DierenDokters Rotterdam Noord

  Jouw dierenarts in Rotterdam voor persoonlijke aandacht en betrokken zorg

 • Dierenarts rotterdam noord

  Dierenkliniek DierenDokters Rotterdam Noord

  Jouw dierenarts in Rotterdam voor persoonlijke aandacht en betrokken zorg

 • dierenkliniek rotterdam

  Dierenkliniek DierenDokters Rotterdam Noord

  Jouw dierenarts in Rotterdam voor persoonlijke aandacht en betrokken zorg

Contact

DIERENDOKTERS ROTTERDAM (Hillegersberg)
Straatweg 44A, 3051 BG Rotterdam

Stuur een e-mail
Online inschrijven
Liever Whatsappen?

Openingstijden

Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag:  9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00 
Vrijdag: 9:00-17:00

Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Rotterdam Noord

Betrokken en persoonlijke dierenarts in Rotterdam 

In 2012 zijn dierenartsen Branko en Annelies de praktijk gestart met een bepaald ideaalbeeld voor ogen: We wilden een kleine kliniek, waar we veel aandacht aan onze patiënten kunnen besteden en waar service voorop staat. Daarnaast vonden we het belangrijk dat we veel behandelingen zelf in onze praktijk kunnen uitvoeren.

Om dit voor elkaar te krijgen werken wij uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben we uitgebreid de tijd om uw dier op zijn of haar gemak te stellen en om zo snel mogelijk tot de juiste diagnose te komen. Bovendien hebben wij nauwelijks wachttijden, waardoor een bezoek aan de dierenarts voor u en uw dier, een zo prettig mogelijk ervaring blijft. 

Omdat wij een kleine praktijk zijn kennen wij onze klanten echt en kunnen wij altijd advies op maat geven.

Wat kunnen wij voor u doen?
U kunt bij ons terecht voor alle preventieve zorg, zoals gezondheidscontroles, vaccinaties en de beste middelen tegen wormen en vlooien. Maar natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht als uw dier ziek is of een ander probleem heeft of voor een second opinion.

Naast de basis goede zorg, hebben wij ons specifiek toegelegd op tandheelkunde, dermatologie, interne geneeskunde, weke delen chirurgie, echografie en kattengeneeskunde.

Binnen de kliniek beschikken we onder andere over een operatiekamer met gasnarcose en bewaking, eigen laboratorium, digitale röntgenapparatuur, zuurstofkooi, echoapparaat, en bloeddrukmeting. Wij zijn daarmee uitstekend ingericht op snelle en doelgerichte diagnostiek en uitgebreide behandelingsmogelijkheden.

Katten
Katten zijn een vak apart in de diergeneeskunde. Voor veel katten en eigenaren is de komst naar de praktijk een hele onderneming, met als gevolg dat een bezoek vaak uitgesteld wordt. Hierdoor zien we katten soms pas te laat, waardoor een behandeling moeilijker is. Om de stress voor dier en eigenaar zoveel mogelijk te beperken, hebben wij een katvriendelijke wachtkamer, een aparte spreekkamer en aparte katten spreekuren. Ook weten onze dierenartsen en assistentes hoe ze om moeten gaan met katten en hoe ze te benaderen op een katvriendelijke manier.

Spoed
Een spoedgeval is natuurlijk niet te plannen en het is voor u als eigenaar vaak erg schrikken. Mocht er sprake zijn van een spoedgeval, kom dan zo snel mogelijk deze kant op, maar bel wel altijd even naar de praktijk. Zo kunnen we zorgen dat we direct voldoende tijd en ruimte hebben om uw dier de eerste hulp te bieden die nodig is. 

Buiten openingstijden verwijzen wij door naar de spoedkliniek van het Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden aan de Frijdastraat 20a in Rijswijk. Bij hen bent u in de avond -en nachturen en het weekend verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier in geval van spoed. Zij zijn te bereiken op nummer: 085 - 483 13 00

Wilt u meer weten? Komt u gerust langs voor een praatje of een rondleiding door de praktijk.
Team DierenDokters Rotterdam Noord

Samenwerkingen
www.dierengeluk.nl

Wij staan voor u klaar

 • Branko Grbovic

  Dierenarts

 • Annelies Stuyfzand

  Dierenarts

 • Lotte

  Dierenarts

 • Anouk

  Paraveterinair
 • Damanya

  Paraveterinair

 • Sarena

  Paraveterinair

 • Chantal

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak