• dierenarts-rotterdam 0
  • dierenarts-rotterdam-0
  • dierenarts-rotterdam-1
  • dierenarts-rotterdam-2
  • dierenarts-rotterdam-3
  • dierenkliniek-rotterdam-1
  • dierenkliniek-rotterdam-2
  • dierenkliniek-rotterdam-3

DierenDokters Rotterdam Noord

Straatweg 44A
3051 BG Rotterdam

T: 010 870 0988

KvK:54960444 / BTW: NL851507682B01

Stuur een e-mail / Online inschrijven

Openingstijden Rotterdam Noord

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -18.30
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Rotterdam Noord

de meest betrokken en persoonlijke dierenarts in Rotterdam

 

Wie zijn wij?

In 2012 zijn dierenartsen Branko en Annelies de praktijk gestart met een bepaald ideaalbeeld voor ogen: We wilden een kleine kliniek, waar we veel aandacht aan onze patiënten kunnen besteden en waar service voorop staat. Daarnaast vonden we het belangrijk dat we veel behandelingen zelf in onze praktijk kunnen uitvoeren.

Om dit voor elkaar te krijgen werken wij uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben we uitgebreid de tijd om uw dier op zijn of haar gemak te stellen en om zo snel mogelijk tot de juiste diagnose te komen. Bovendien hebben wij nauwelijks wachttijden, waardoor een bezoek aan de dierenarts voor u en uw dier, een zo prettig mogelijk ervaring blijft. 

Omdat wij een kleine praktijk zijn kennen wij onze klanten echt en kunnen wij altijd advies op maat geven.

Branko Grbovic
Dierenarts

Branko Grbovic

Annelies Stuyfzand
Dierenarts

Annelies Stuyfzand

Anouk
Paraveterinair

Anouk

Samantha
Paraveterinair

Samantha

Sylvana
Paraveterinair

Sylvana

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij ons terecht voor alle preventieve zorg, zoals gezondheidscontroles, vaccinaties en de beste middelen tegen wormen en vlooien. Maar natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht als uw dier ziek is of een ander probleem heeft of voor een second opinion.

Naast de basis goede zorg, hebben wij ons specifiek toegelegd op tandheelkunde, dermatologie, interne geneeskunde, weke delen chirurgie, echografie en kattengeneeskunde.

Binnen de kliniek beschikken we onder andere over een operatiekamer met gasnarcose en bewaking, eigen laboratorium, digitale röntgenapparatuur, zuurstofkooi, echoapparaat, en bloeddrukmeting. Wij zijn daarmee uitstekend ingericht op snelle en doelgerichte diagnostiek en uitgebreide behandelingsmogelijkheden.

Katten

Katten zijn een vak apart in de diergeneeskunde. Voor veel katten en eigenaren is de komst naar de praktijk een hele onderneming, met als gevolg dat een bezoek vaak uitgesteld wordt. Hierdoor zien we katten soms pas te laat, waardoor een behandeling moeilijker is. Om de stress voor dier en eigenaar zoveel mogelijk te beperken, hebben wij een katvriendelijke wachtkamer, een aparte spreekkamer en aparte katten spreekuren. Ook weten onze dierenartsen en assistentes hoe ze om moeten gaan met katten en hoe ze te benaderen op een katvriendelijke manier.

Spoed

Een spoedgeval is natuurlijk niet te plannen en het is voor u als eigenaar vaak erg schrikken. Mocht er sprake zijn van een spoedgeval, kom dan zo snel mogelijk deze kant op, maar bel wel altijd even naar de praktijk. Zo kunnen we zorgen dat we direct voldoende tijd en ruimte hebben om uw dier de eerste hulp te bieden die nodig is. 

Buiten openingstijden verwijzen wij door naar de spoedkliniek van het Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden aan de Verrijn Stuartlaan 27 in Rijswijk. Bij hen bent u in de avond -en nachturen en het weekend verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier in geval van spoed. Zij zijn te bereiken op nummer: 085 - 483 13 00

 

Wilt u meer weten? Komt u gerust langs voor een praatje of een rondleiding door de praktijk.
Team DierenDokters Rotterdam Noord

DierenDokters Rotterdam Noord is aangesloten bij VetVisuals® International.

vvi logoVetVisuals® is wereldwijd een uniek digitaal kennisplatform, dat volledig voorziet in de toenemende vraag naar objectieve veterinaire nascholing en e-learning. Aangesloten leden hebben direct veterinaire artikelen, virtuele vakgroepen en educatieve veterinaire webinars, gepresenteerd door werelds beste veterinair specialisten! Met ieder jaar minstens 50 uur aan nieuwe nascholing kan de Nederlandse dierenarts, die aangesloten is bij VetVisuals© International, altijd op de hoogte blijven van de laatste veterinaire ontwikkelingen. Dat is goed nieuws voor uw huisdier! Zie ook VetVisuals® International.

Rondleiding door onze praktijk

Dierenverzekering

dierenverzekering

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Volg ons!

Close

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en andere leuke, diergerelateerde onderwerpen!

0
Shares