DDlogo 2016
afspraak online
 • Dierenkliniek DierenDokters Schiedam

  Dé Dierenarts in Schiedam voor liefdevolle en betrokken zorg voor je huisdier

Contact

DIERENDOKTERS SCHIEDAM
Rembrandtlaan 2, 3117 VJ Schiedam

Stuur een e-mail
Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 8:30-18:30
Dinsdag: 8:30-18:30
Woensdag:  8:30-18:30
Donderdag: 8:30-18:30
Vrijdag: 8:30-18:30

Apotheek en afhalen medicijnen: 8:30-18:30
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Schiedam

Persoonlijke aandacht voor mens en dier in een professionele omgeving

Betrokken en persoonlijke dierenarts in Schiedam
Aandacht op maat levert altijd meer kwispels en gespin op. In onze moderne, compacte kliniek in Schiedam weten we er alles van. We ontvangen u in een ontspannen sfeer en nemen de tijd om te luisteren. Zo helpen we uw dier het best. We geven het zelf de beste zorg en helpen u om zo goed mogelijk voor uw dier te zorgen.

Team
Ons ervaren team bestaat uit twee dierenartsen: Wendy Workel en Nienke Bloem-Hillerts. De dierenartsen worden bijgestaan door kundige en zeer lieve paraveterinairen. Het gehele team volgt regelmatig nascholing om de kennis up-to-date te houden en de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen. Wij zijn als team zeer gedreven en betrokken en we hebben een hoge teamspirit.

Omdat onze praktijk een SBB erkend leerbedrijf is zult u ook regelmatig stagiaires bij ons zien. 

Kliniek
De kliniek is goed ingericht met twee spreekkamers, een operatiekamer, een laboratorium, digitale röntgenapparatuur, een zuurstofkooi, een bloeddrukmeter en moderne apparatuur voor tandheelkunde. Ook echografische onderzoeken zijn mogelijk.

Is het nodig dat wij uw dier opnemen? Dan krijgt hij of zij een comfortabele plek met mogelijkheid van infuus en andere behandelingen.

Wat kunnen wij voor u doen?
U kunt bij ons terecht als uw dier ziek is en een behandeling of operatie nodig heeft; of als u een second opinion wilt. Maar we geven ook graag preventieve zorg, zoals gezondheidscontroles, vaccinaties en de beste middelen tegen wormen, vlooien en teken.

Katten
Onze kliniek heeft bijzondere aandacht voor de zorg voor katten. Katten vormen een vak apart in de diergeneeskunde. Voor veel katten en eigenaren is de komst naar de praktijk een hele onderneming, met als gevolg dat een bezoek vaak uitgesteld wordt. Hierdoor zien we katten soms pas te laat, waardoor een behandeling moeilijker is. Om de stress voor dier en eigenaar zoveel mogelijk te beperken, hebben wij een katvriendelijke wachtkamer. Onze dierenartsen en assistentes weten hoe ze uw huisdier “cat friendly” kunnen benaderen. Mocht u er erg tegenop zien om met uw kat naar de praktijk te komen: bel ons. Wij helpen u graag.

Gedragscoaching
Met gedragsproblemen bij honden of katten kunt u ook bij ons terecht. Bij ingewikkelde problemen werken wij samen met gediplomeerde gedragstherapeuten voor zowel hond als kat. Voor de jonge puppies hebben wij ook een coachingstraject: onder leiding van paraveterinair Anouk wordt de pup maandelijks op de kliniek onderzocht en worden verschillende uitdagingen van de opvoeding besproken. U kunt met al uw vragen bij haar terecht. De pup voelt zich ook al snel thuis bij ons en zal met plezier op de kliniek komen!

Spoedgevallen
Een spoedgeval is natuurlijk niet te plannen en het is voor u als eigenaar vaak erg schrikken. Sprake van een spoedgeval? Kom dan onze kant op, maar bel wel altijd eerst even naar de praktijk. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we direct voldoende tijd en ruimte hebben om uw dier de eerste hulp te bieden.

Buiten openingstijden verwijzen wij door naar de spoedkliniek van het Specialistisch Verwijscentrum Anicura Haaglanden aan de Verrijn Stuartlaan 27 in Rijswijk. Bij hen bent u in de avond -en nachturen en het weekend verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier in geval van spoed. Zij zijn te bereiken op nummer: 085 - 483 13 00

Parkeren
In de wijk rondom de praktijk kunt u gratis dichtbij de kliniek parkeren.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Komt u gerust langs voor een praatje of een rondleiding door de praktijk.

Team DierenDokters Schiedam

 

Wij staan voor u klaar

 • Wendy Workel dierenarts

  Wendy Workel

  Dierenarts
 • Nienke Hillerts dierenarts

  Nienke Hillerts

  Dierenarts
 • Anouk paraveterinair

  Anouk

  Paraveterinair
 • Francis paraveterinair

  Terri

  Paraveterinair
 • Francis paraveterinair

  Jennifer

  Paraveterinair

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak