DDlogo 2016
afspraak online
 • dierenarts Voorburg

  DierenDokters Voorburg

  Persoonlijke aandacht voor mens en dier

Contact

DIERENDOKTERS VOORBURG
Prins Bernhardlaan 3, 2274 HT Voorburg

Stuur een e-mail
Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9:00-19:00
Dinsdag: 9:00-19:00
Woensdag:  9:00-19:00
Donderdag: 9:00-19:00 
Vrijdag: 8:00-18:00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Voorburg

Persoonlijke aandacht voor mens en dier in een professionele omgeving

Helaas moeten we vanwege de praktijk groei tijdelijk een patiënten stop invoeren. Wij nemen op dit moment geen nieuwe cliënten met patiënten meer aan.

Dierenkliniek DierenDokters Voorburg heeft in 2011 haar deuren geopend aan de Prins Berhardlaan te Voorburg. Dierenarts Aline Rodts staat daar dagelijks klaar voor uw hond, kat, konijn en knaagdier. Samen met hun team kundige paraveterinairen Gabrielle, Lisa en Fleur geven zij u en uw huisdier graag een warm welkom. For our English clients.

Aandacht voor het dier en hun baasje
Wij streven naar een zo ontspannen mogelijk bezoek voor u en uw huisdier. U als baasje bieden wij een vriendelijke en persoonlijke omgang. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over uw dier en nemen hier graag de tijd voor. Daarnaast vinden wij het ook leuk om regelmatig informatieavonden te organiseren, deze kunt u terugvinden op onze facebook pagina.

De Kliniek
De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen in onze eigen kliniek plaatsvinden. Wij hebben een uitgebreid laboratorium, een röntgenapparaat en een goed uitgeruste operatiekamer. De balie is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur voor het ophalen van voorgeschreven medicatie en dieetvoeding. Om lange wachttijden te voorkomen werken wij alleen op afspraak.

Team
Aline is de vaste dierenarts van onze kliniek. Onze paraveterinairen steunen ons bij de dagelijkse bezigheden. Samen vormen wij een team dat met passie en plezier uw huisdier(en) gezond wil houden. Onze praktijk is een erkend leerbedrijf: dit betekent dat u stagiaires bij ons kunt aantreffen.

Wij staan voor u klaar

 • Aline Rodts dierenarts

  Aline Rodts

  Dierenarts
 • Sietske

  Dierenarts

 • Fleur

  Paraveterinair
 • Pleun

  Paraveterinair

 • Sanne

  Paraveterinair

Kennis
Naast de algemene diergeneeskunde hebben wij ons nog extra toegelegd op de interne diergeneeskunde, tandheelkunde, weke delen chirurgie, dermatologie, gedrag van hond en kat en de geneeskunde van konijnen en knaagdieren. Zowel de dierenartsen als de paraveterinairen volgen regelmatig cursussen om nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen.

Interne geneeskunde en echografie
Dieren kunnen verschillende symptomen tonen waardoor het soms zoeken is naar de oorzaak van de klachten. Voor verdere diagnostiek kunnen wij intern uitgebreid bloedonderzoek doen en röntgenfoto’s maken. Voor echografische onderzoeken in de kliniek werken wij samen met drs. Anna Polderman van DierenEchoService. Samen kunnen wij dan met u de beste behandelplan voor uw dier instellen.

Dermatologie
Huidklachten bij uw huisdier kunnen heel frustrerend zijn. De dieren hebben er veel last van en de behandeling is vaak langdurig. Het is mogelijk om in de kliniek verschillende huidonderzoeken uit te voeren waardoor we samen met u snel een duidelijk behandelplan kunnen opstellen.

Konijnen en knaagdieren
Onze kliniek heeft veel ervaring met het behandelen van konijnen en knaagdieren. Dierenarts Aline Rodts heeft hiervoor verschillende cursussen afgerond en blijft de nieuwste ontwikkelingen volgen. Naast een goede medische zorg vinden wij het belangrijk goede informatie over het houden van deze dieren te geven.

Professionele gebitsbehandelingen
In onze praktijk is de nieuwste tandheelkundige apparatuur aanwezig. Wij kunnen verschillende behandelingen uitvoeren en kunnen ook dentale röntgenfoto’s hiervoor maken. Er wordt een goede preventieve behandeling besproken om ervoor te zorgen dat uw huisdier een blinkend gebit blijft houden.

Honden- en kattengedrag, puppy coaching
Bij gedragsproblemen bij honden of katten kunt u bij ons terecht. Bij ingewikkelde problemen werken wij samen met gediplomeerde gedragstherapeuten voor zowel hond, kat als konijn. Bij de jonge puppies hebben wij ook een coachingstraject voor het baasje: wonder leiding van de paraveterinair wordt de pup maandelijks op de kliniek onderzocht en worden verschillende uitdagingen van de opvoeding besproken. De pup voelt zich dan al snel thuis bij ons en zal met plezier op de kliniek komen!

Spoeddiensten
Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij een van de spoedklinieken in de buurt:

 • AniCura Specialisten Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk 085- 483 1300.
 • Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag 070- 2060900

Parkeren
U kunt voor het pand gratis parkeren met een blauwe schijf. Achter het pand kunt u ook gratis parkeren aan de Aart van der Leeuwkade.

Tot ziens op de kliniek,
Aline Rodts

DierenDokters Voorburg (English info)

Veterinary clinic DierenDokters Voorburg is situated at the Prins Berhardlaan 3 in Voorburg. Veterinarians Aline Rodts and Viviane Knapper are there to care for your dog, cat, rabbit and rodent. Together with their team of skilled veterinary technicians, Gabrielle, Lisa and Fleur, they are happy to give you and your pet a warm welcome.

We offer a wide range of services for your pets, including

 • Pet surgeries
 • Vaccinations
 • In-house-bloodwork
 • X-rays
 • Blood pressure measurement
 • Pet dental care
 • Dermatology
 • Rabbit medicine
 • Ultrasounds
We strive to provide complete care for our patients. You can reach us during office hours to make an appointment, or to pick up prescriptions, diets and pet flea and tick treatments.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak