• 20160119 113553
 • P2060046
 • P2060051
 • P2060074
 • P2150107
 • P2150108
 • dierenarts-voorburg-0
 • dierenarts-voorburg-1
 • dierenarts-voorburg-2
 • dierenarts-voorburg-3
 • dierenarts voorburg-2
 • dierenklinek-voorburg-2
 • dierenkliniek-voorburg-3
 • dierenkliniek-voorburg-4

DierenDokters Voorburg

Prins Bernhardlaan 3
2274 HT Voorburg
T: 070-3872222

Buiten openingstijden: 085-4831300

KvK: 51056593 / BTW:NL8230.65.364.B01

Stuur een e-mail / Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Voorburg

Dierenkliniek DierenDokters Voorburg is gevestigd in het oude postkantoor van Voorburg. Dierenarts Aline Rodts en dierenarts Wendy Workel staan daar dagelijks klaar voor uw hond, kat, konijn en knaagdier. Samen met hun team kundige paraveterinairen geven zij u en uw huisdier een warm welkom en doen zij hun uiterste best om uw huisdier de beste zorg te bieden.

Aandacht voor het dier en hun baasje
Wij proberen uw dier altijd op zijn gemak te stellen en een zo ontspannen mogelijk bezoek te bezorgen. U als baasje bieden wij een vriendelijke en persoonlijke omgang. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de aandoening van uw dier en nemen hier de tijd voor. Daarnaast vinden wij het ook leuk om regelmatig informatieavonden te organiseren, puppyparties en EHBO-cursussen.

De Kliniek
De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen in onze eigen kliniek plaatsvinden. Om lange wachttijden te voorkomen werken wij alleen op afspraak. De balie is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur voor het ophalen van voorgeschreven medicatie en dieetvoeding. Preventieve middelen tegen vlooien, wormen en teken en voeding kunnen door u altijd afgehaald worden aan de balie zonder recept. U kunt hier uiteraard ook met al uw vragen terecht.

Team
Aline en Wendy zijn de vaste dierenartsen van onze kliniek. Wij zijn samen gestart met de studie Diergeneeskunde in Utrecht in 1995. Na vele jaren ervaring opdoen in andere praktijken zijn wij in 2011 samen de kliniek gestart. Onze paraveterinairen steunen ons bij de dagelijkse bezigheden. Onze praktijk is een erkend leerbedrijf: dit betekent dat u stagiaires bij ons kunt aantreffen.

Wij staan voor u klaar!

Aline Rodts
Dierenarts

Aline Rodts

Wendy Workel
Dierenarts

Wendy Workel

Bianca
Paraveterinair

Bianca

Lisa
Paraveterinair

Lisa

Valery
Paraveterinair

Valery

Gabriëlle
Paraveterinair

Gabriëlle

Pip
Huishond

Pip

Kennis
Naast de algemene diergeneeskunde hebben wij ons nog extra toegelegd op de interne diergeneeskunde, tandheelkunde, weke delen chirurgie, dermatologie, gedrag en geneeskunde van konijnen en knaagdieren. Zowel de dierenartsen als de paraveterinairen volgen regelmatig cursussen om nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen.

Interne geneeskunde
Beide dierenartsen hebben veel interesse en ervaring met internistische patiënten. Dieren kunnen verschillende symptomen tonen waardoor het soms zoeken is naar de oorzaak van de ziekte. Wendy en Aline volgen regelmatig nascholingen om de diertjes zo goed mogelijk te kunnen behandelen volgens de laatste inzichten.

Dermatologie
Huidklachten bij uw huisdier kunnen heel frustrerend zijn. De dieren hebben er veel last van en de behandeling is vaak langdurig. Beide dierenartsen hebben veel ervaring met deze groep patiënten en helpen ze graag.  Het is mogelijk om in de kliniek verschillende huidonderzoeken uit te voeren waardoor we samen met u snel een duidelijk behandelplan kunnen opstellen.

Konijnen en knaagdieren
Onze kliniek heeft veel ervaring met het behandelen van konijnen en knaagdieren. Dierenarts Aline Rodts heeft hiervoor verschillende cursussen afgerond en blijft de nieuwste ontwikkelingen volgen. Naast een goede medische zorg vinden wij het belangrijk goede informatie over het houden van deze dieren te geven.

Professionele gebitsbehandelingen
In onze praktijk is de nieuwste tandheelkundige apparatuur aanwezig. Wij kunnen verschillende behandelingen uitvoeren en kunnen ook dentale röntgenfoto’s hiervoor maken. Er wordt een goede preventieve behandeling besproken om ervoor te zorgen dat uw huisdier een blinkend gebit blijft houden.

Chirurgie
Dierenarts Wendy Workel heeft op het gebied van chirurgie vele nascholingen gevolgd en is zeer bekwaam op het gebied van de weke delen chirurgie.

Honden- en kattengedrag, puppy coaching
Bij gedragsproblemen bij honden of katten kunt u terecht bij een aantal van onze paraveterinairen. Bij serieuze problemen werken wij samen met gediplomeerde gedragstherapeuten voor zowel hond, kat als konijn. Bij de jonge puppies hebben wij ook een coachingstraject voor het baasje: onder begeleiding van de paraveterinair wordt de pup maandelijks op de kliniek onderzocht en worden verschillende uitdagingen van de opvoeding besproken. De pup voelt zich dan al snel thuis bij ons en zal met plezier op de kliniek komen!

Spoeddiensten
DierenDokters Voorburg is aangesloten bij de Spoedkliniek voor Dieren Zuid-Holland. U kunt dus altijd terecht bij een dierenarts na sluitingstijd en in het weekend. De spoedkliniek is te bereiken op 085-4831300.

Parkeren
U kunt voor het pand gratis parkeren met een blauwe schijf. Achter het pand kunt u ook gratis parkeren aan de Aart van der Leeuwkade

Vriendelijke groeten en tot ziens op de kliniek,
Aline Rodts en Wendy Workel

Dierenverzekering

dierenverzekering

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Volg ons!

Close

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en andere leuke, diergerelateerde onderwerpen!

0
Shares