DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online
  • Start

Fokkerskortingen

 

pup-19.jpg

Als honden- en kattenfokker brengt u wat frequenter een bezoek aan de dierenarts dan reguliere clienten. Voor honden- en kattenfokkers kunnen wij dan ook speciale regelingen treffen. Dit kan in de vorm van kortingen maar ook in de vorm van huisbezoeken bij grote nesten.

Kortingen

Kortingen worden gegeven op basis van jaaromzet. Indien u zich als nieuwe client meldt kunnen we voor het eerste jaar een omzetschatting maken. Jaarlijks kan worden bekeken of de korting moet worden bijgesteld.

Kortingen worden tevens verstrekt op basis van een goede wederzijdse samenwerking en wederzijds vertrouwen. Wij vinden het belangrijk dat dierenarts en fokker op een goed niveau communiceren en een vertrouwensband hebben. Alleen zo kunnen we samen een optimaal resultaat behalen. 

Voorwaardenkitten-17.jpg

  • Het kan zijn dat wij vragen naar uw officiele kennel of catterycertificaat.
  • Wij leveren geen diensten aan echte broodfokkers.
  • Voor antedateren van rabiesvaccinaties bent u bij ons aan het verkeerde adres. 

Meer informatie nodig?

Wanneer u meer wilt weten over onze regelingen, dan kunt u contact opnemen met de DierenDokters dierenkliniek bij u in de buurt. Omdat wij hechten aan een goed persoonlijk contact doen wij geen kortingsmededelingen via de mail. 

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak