DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Voeding van de fret

Fretten zijn echte vleeseters en hebben behoefte aan dierlijke eiwitten. Plantaardige eiwitten worden slecht verteerd en kunnen aanleiding geven tot allerlei klachten. Veel mensen denken dat kattenvoer een prima voeder is voor fretten, maar eigenlijk is dit voer niet voldoende. Kittenvoer komt nog het meest in aanmerking. Het beste voer is volledig frettenvoer. Fretten hebben in hun voeding 35-40% eiwit nodig (het beste zijn dierlijke eiwitten), 20-25% vet en slechts weinig en goed verteerbare koolhydraten.

Totally Ferret, Hill’s® kittenbrokjes en Eukanuba kittenbrokjes zijn op dit moment de beste voeders die beschikbaar zijn voor uw fret. Oudere fretten kunnen eventueel naast hun gewone frettenvoeding Hill's AD krijgen om op gewicht te blijven.

Kijk voor meer informatie over voeding op de website: www.fret.nl. Hier vindt u alles wat de fret wel mag en wat absoluut niet.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak