DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online
  • Start

Huisregels

Behandeling op afspraak
Wij behandelen in uitsluitend op afspraak. Dit komt de rust in de kliniek en dus ook de rust van uw huisdieren alleen maar ten goede. Een ander voordeel is dat u nooit lang hoeft te wachten. Indien wij een spoedgeval binnen krijgen hebben deze natuurlijk voorrang, wij vragen hiervoor uw begrip.

Spoedeisende hulp
Wilt u ook bij spoed bellen dat u eraan komt? Wij kunnen dan vast spullen klaarleggen, het kan levensreddend zijn! Bovendien kunnen wij dan indien nodig afspraken verzetten.

Betalingen
Betalingen uitsluitend à contant of per pin.

Afspraak of ingreep annuleren
Afspraken voor consulten en/of ingrepen dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien u niet komt opdagen zonder te annuleren, zullen wij kosten in rekening moeten brengen. Wij houden namelijk rekening met uw komst en plannen desnoods meer personeel in.

Afhalen van voeders en medicijnen
Binnen de openingstijden van de kliniek kunt u medicijnen en voeders afhalen. Wilt u er zeker zijn dat het product op voorraad is, dan kunt u beter even bellen.

Operatiepatienten brengen
  • Operatiepatienten kunnen gebracht worden tussen 9.00 en 9.30 uur, tenzij anders met u is afgesproken.
  • In verband met de veiligheid van de narcose is het verstandig de avond ervoor vanaf ongeveer 19.00 geen eten meer te geven, drinken mag wel. Konijnen, knaagdieren en fretten moeten wel gewoon blijven eten!
  • Honden kunnen voor binnenkomst het beste goed uitgelaten worden op een schone ondergrond.
  • Overweegt u in ieder geval bij de honden en katten ouder dan 8 jaar voor de operatie een bloedonderzoek uit te laten voeren. Dit komt de veiligheid van de narcose ten goede.
Operatiepatienten ophalen
De assistente maakt bij het brengen meteen een afspraak om uw huisdier weer op te halen. Indien wij het verstandig vinden uw huisdier eerder of later dan de afspraak op te halen dan kunnen wij in de loop van de dag bellen. Zorgt u er dus voor dat u een telefoonnummer achterlaat waarop wij u kunnen bereiken.

Bloedonderzoek
Voor de meeste bloedonderzoek geldt dat deze het meest betrouwbaar is wanneer uw huisdier 4 uur van te voren geen eten heeft gehad.

Echografisch onderzoek
Patienten waarbij een echografisch onderzoek van de buik plaats moet vinden kunnen, in verband met de zichtbaarheid van de blaas, beter niet vlak van te voren uitgelaten worden.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak