DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Vaccinaties - inentingen

kitten1.jpg Elk kitten behoort gevaccineerd te worden tegen twee potentieel fatale ziekten (nies- en kattenziekte). Een enkele injectie is niet voldoende daarom hebben kittens meerdere vaccinaties achter elkaar nodig. Een jaar na de laatste kitten-vaccinatie krijgt u een oproep voor de jaarlijkse vaccinatie/gezondheidscheck.

Vaccinatieschema:

Leeftijd Niesziekte Kattenziekte Rabies Fip
9 weken  dierenarts-poot-klein.gif  dierenarts-poot-klein.gif    
12 weken  dierenarts-poot-klein.gif  dierenarts-poot-klein.gif    
Buitenland      dierenarts-poot-klein.gif  
In overleg        dierenarts-poot-klein.gif

 

Bij DierenDokters zal uw dierenarts bij elk bezoek uw kitten helemaal nakijken of deze nog helemaal gezond is en zich goed ontwikkelt. Natuurlijk bent u bij ons ook op het goede adres voor advies omtrent de beste voeding, vlooien- en wormenmiddelen en verzorging. 

Is uw kitten nog niet binnen enkele dagen na aanschaf aan de beurt voor een vaccinatie (9 en 12 weken leeftijd)? Doe ons en uzelf dan een plezier. Wij kijken met liefde en kosteloos of uw nieuwe aanwinst helemaal gezond is. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. U krijgt dan meteen een gedegen advies omtrent alle nodige verzorging van uw kitten (inclusief wormen- en vlooienbestrijding en het beste voer).

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak