DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Zorgverzekering voor kittens

Om onverwacht hoge ziektekosten te voorkomen is het verstandig nu al over een verzekering voor uw kat na te denken ...

Waarom een kattenverzekering?

Het is iets om liever niet over na te denken, maar het kan gebeuren dat uw kat een ongeluk krijgt of ernstig ziek wordt. De medische zorg voor huisdieren in Nederland is van een hoog niveau . De kosten van deze medische zorg kunnen echter behoorlijk oplopen. En meestal komt dit onverwachts. Door uw kat te verzekeren spaart u als het ware voor eventuele ongemakken. Helaas komt het nogal eens voor dat een eigenaar uit financiële overwegingen besluit om de medische behandeling niet uit te laten voeren en daardoor vervroegd afscheid moet nemen van de trouwe huisgenoot.

Beschikt u dan ook niet ten alle tijden over extra geld dan is het eigenlijk een noodzaak uw dier te laten verzekeren. De medisch noodzakelijke behandeling kan dan gewoon uitgevoerd worden, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de financiële consequenties.

Wat kost een kattenverzekering?

Hoe jonger het dier is, op het moment dat u de verzekering afsluit, hoe lager de premie is voor de rest van zijn leven. Een verzekering aangaan op het moment dat uw kat nog jong en gezond is, is dus een investering voor de toekomst. 

Waarom vermelden jullie alleen de dierenverzekeringen van Ohra en Figo?

Er zijn inderdaad een aantal meer spelers op de markt. Wij bevelen andere niet aan omdat of de kwaliteit veelal te wensen overlaat of we nog te weinig ervaring met de verzekering hebben. Zowel Ohra als Figo bestaan al langer, zijn de twee grootste aanbieders en hebben een grotere verzekeringsmaatschappij achter zich staan. Beide aanbieders hebben zo hun eigen pluspunten dus vergelijkt u dus vooral goed!

Bereken binnen een minuut uw premie:

OHRA Logo LR

 

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak