DierenDokters Voorburg

Prins Bernhardlaan 3
2274 HT Voorburg
T: 070-3872222

Buiten openingstijden: 070-3872222

KvK:5105693 / BTW:NL8230.65.364.B01

Stuur een e-mail / Online inschrijven

Openingstijden

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00

Behandeling uitsluitend op afspraak.

Dierenarts voorburgDierenDokters Voorburg is de nieuwste dierenkliniek van Voorburg! Dierenarts Aline Rodts en dierenarts Wendy Workel staan samen met hun team voor u en uw huisdieren klaar. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking en een rondleiding.

 

Team
Het team van DierenDokters Voorburg bestaat uit dierenartsen Aline Rodts en Wendy Workel en uit een team van bekwame en gediplomeerde paraveterinairen.
Aline en Wendy hebben beide aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en hebben daarna op meerdere dierenklinieken veel ervaring opgedaan. De laatste 2 jaar hebben zij met veel plezier samen gewerkt en vormen daardoor al een goed team. Om nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen en hun kennis up to date te houden, volgen zij en hun paraveterinairen regelmatig cursussen.

De dierenkliniek
DierenDokters Voorburg is gevestigd in het oude postkantoor aan de Prins Bernhardlaan. Het pand is voorzien van de laatste “state of the art” apparatuur en is optimaal ingericht om uw huisdier de beste medische zorg te bieden. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren en fretten.
Wij proberen uw dier altijd zoveel mogelijk op zijn gemak te stellen en een zo ontspannen mogelijk bezoek te bezorgen. U als baasje bieden wij een vriendelijke en persoonlijke omgang. Om lange wachttijden te voorkomen werken wij alleen op afspraak.
De balie is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur voor het ophalen van voorgeschreven medicatie en dieetvoeding. Preventieve middelen tegen vlooien, wormen en teken en onderhoudsvoeding kunnen door u altijd afgehaald worden aan de balie zonder recept. U kunt hier uiteraard ook met al uw vragen terecht.

Dierenarts nodig buiten openingstijden?
Buiten de normale openingstijden (maandag  t/m vrijdag  van 9.00 tot 19.00 uur) wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts. DierenDokters Voorburg werkt in de spoeddiensten samen met 4 andere dierenklinieken uit de nabije omgeving. Hierdoor staat ook buiten de normale openingstijden altijd een gezelschapsdierenarts met ruime ervaring voor u klaar.
U kunt ten alle tijden ons reguliere telefoonnummer bellen, dan krijgt u buiten openingstijden het telefoonnummer van de dienstdoende dierenartsen.

Vriendelijke groeten en tot ziens op de kliniek,
Dierenartsen Aline Rodts en Wendy Workel

Wij staan voor u klaar!

 • Aline Rodts
  Aline Rodts
 • Wendy Workel
  Wendy Workel
 • Bianca Massar
  Bianca Massar
 • Sanne van Rooyen
  Sanne van Rooyen
 • Marielle de Ronde
  Marielle de Ronde

 

Dierenverzekering

algemeen

Thema: Stress & Blaasproblemen