kittens

Kittens & Verzorging

kitten kijkt omhog.jpg

Kittens, kleine donderstenen ...

Verzorging en opvoeding van een kitten is één van de leukste periodes als katteneigenaar. Het is meteen ook één van de meest intensieve.

Er komt nogal wat op u af. Hoe maak ik mijn kitten zindelijk? wanneer moet ik naar de dierenarts? Wat is de beste voeding? Wanneer mag de kat naar buiten?

U wilt natuurlijk uw kitten de beste zorg geven die er is. DierenDokters helpt u daar graag bij, daarom hebben wij een aantal belangrijke zaken op een rij gezet.

Wilt u kort en bondig het beste advies? Let dan op het sneladvieslogo
of kijk op de checklist.

Sterilisatie van de poes

Heeft u een poes, dan heeft u vast al over sterilisatie nagedacht. Wij hebben voor u een aantal overwegingen nog eens op een rij gezet.

Voeding en gewicht

Een goed kittenvoer zorgt natuurlijk voor een gezonde groei en draagt bij aan een gezond bottenstelsel. Maar dat niet alleen!

Checklist kitten

Verzorging van een kitten is een drukke aangelegenheid. DierenDokters u kan helpen om uw kitten een goede start te geven.

Gezondheidscheck-up

Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe gezinslid gezond is en gezond blijft. Laat het daarom in het eerste jaar regelmatig checken.

Castratie

Heeft u een kater, dan heeft u vast al castratie nagedacht. Wij hebben voor u een aantal overwegingen nog eens op een rij gezet.

Gerelateerde artikelen: kittens

Notice: Undefined variable: use_cache in /var/www/vhosts/dierendokters.com/httpdocs/modules/mod_articlelist/mod_articlelist.php on line 20

#Kittens op DierenDokters Twitter

No tweets found.

Dierenverzekering pup/kitten

pup_kitten

Thema: Artrose bij de hond