DierenDokters Zeist

2e Hogeweg 87
3701 AW Zeist

T: 030-6933439
T buiten openingstijden: 0900-1231123

KvK:30253157 / BTW: NL1422.64.234.B01

Stuur een e-mail / Online inschrijven

 

Openingstijden

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Zeist:

Service, kwaliteit en aandacht voor u en uw huisdier

dierenarts ZeistIn het centrum van Zeist aan de 2e Hogeweg staat de nieuwste dierenkliniek van Zeist. Dierenartsen Annette Boer en Rosanne Buntsma staan dagelijks klaar voor uw hond, kat, konijn, knaagdier en fret. Daarbij worden ze bijgestaan door een team van kundige paraveterinairen.

Expertises
Uw huisdier krijgt de beste professionele zorg in een ontspannen sfeer. Wij leveren alle algemene en alledaagse diergeneeskunde en hebben ons nog extra toegelegd de vakgebieden tandheelkunde, dermatologie, orthopediekattengeneeskunde, weke delen chirurgie, gedrag en interne diergeneeskunde.

Aandacht voor het dier en het baasje
Wij nemen graag de tijd om u als baasje goed te informeren over de aandoening van uw huisdier. Wij werken uitsluitend op afspraak om wachttijden en stress voor de dieren te voorkomen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 19:00 uur.

Faciliteiten
DierenDokters Zeist is een moderne katvriendelijke dierenkliniek, uitgerust met state of the art apparatuur. De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen in huis  gebeuren. Uitslagen zijn dezelfde dag bekend zodat we uw huisdier snel en gericht kunnen behandelen. Onze kliniek is uitgerust met:

Het gehele team gaat regelmatig naar nascholingen om de kennis up to date te houden en de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen. Ook geeft team DierenDokters Zeist maandelijks informatieve lezingen en EHBO cursussen. Wij organiseren puppy- en kittenparties waar wij baasjes uitgebreid adviseren over de beste zorg voor pups en kittens.

Spoeddiensten
DierenDokters Zeist is aangesloten bij dierenartsen dienstgroep Utrechtse Heuvelrug. Voor spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden belt u: 0900-1231123

Wij staan voor u klaar:

 • Annette
  Annette Boer
 • Rosanne
  Rosanne Buntsma
 • Cathelijn Hoelen
  Cathelijn Hoelen
 • Sharon Herber
  Sharon Herber
 • Yvonne
  Yvonne Philippa
 • Woudine
  Woudine van Ginkel
 • hans garretsen
  Hans Garretsen
 • tommie
  Tommie

Wij werken samen met

Specialist Radiologie Hans Garretsen 

specialistenlogo.jpgSpecialist radiologie Hans Garretsen is één keer per twee weken op vrijdagochtend op de praktijk aanwezig om echo's te maken. Dit doet hij niet alleen voor onze eigen cliënten, maar ook op verwijzing van andere dierenartsen. Zie ook Specialist Radiologie.

DierenDokters Zeist is aangesloten bij VetVisuals® International.

VVi-logo nascholingVetVisuals® is wereldwijd een uniek digitaal kennisplatform, dat volledig voorziet in de toenemende vraag naar objectieve veterinaire nascholing en e-learning. Aangesloten leden hebben direct veterinaire artikelen, virtuele vakgroepen en educatieve veterinaire webinars, gepresenteerd door werelds beste veterinair specialisten! Met ieder jaar minstens 50 uur aan nieuwe nascholing kan de Nederlandse dierenarts, die aangesloten is bij VetVisuals© International, altijd op de hoogte blijven van de laatste veterinaire ontwikkelingen. Dat is goed nieuws voor uw huisdier! Zie ook VetVisuals® International.

Hondenadviesbureau Kynoquest
http://www.hondenadvies.nl/

Dierenverzekering

algemeen

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte

Ontvang kortingsacties, weetjes, tips en online aanbiedingen in uw mailbox.