DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

"Het gebit van uw huisdier onderhouden in 60 seconden per week."

Tandsteen en tandvleesontsteking veroorzaakt pijn en betekent voor uw hond of kat een verhoogd risico op hartklep-,nier- en leverontsteking.

Wat is Oravet?

Oravet is een effectieve, nieuwe manier om de vorming van tandplak en tandsteen te voorkomen. Door het aanbrengen van een ondoorzichtig laagje gel wordt de aanhechting van bacterien en tandplak voorkomen. Terwijl andere producten erop gericht zijn om tandplak te verwijderen, zorgt Oravet ervoor dat het tandplak geen kans krijgt om te vormen.

 oravet.gif
  oravet werking.jpg
Waarom Oravet?

Dierenartsen adviseren tegenwoordig vaak om het gebit van uw hond of kat te poetsen. Alleen blijkt dat na een aantal weken slechts een klein percentage dat ook trouw doet. Voor sommige mensen is kost het teveel tijd en niet alle dieren laten het niet toe.
Oravet kost u slechts 60 seconden per week en is veel gemakkelijker dan tanden poetsen. Overigens kan tanden poetsen ook in combinatie met Oravet. 

Hoe werkt Oravet?

Dierenarts
De behandeling begint bij uw DierenDokters; na een gebitsreiniging brengt de dierenarts een eerste ondoorzichtbare laag gel aan op de overgang van de kiezen en tanden naar het tandvlees. 

Thuis
Deze laag kunt u thuis onderhouden door slechts één keer per week een laagje gel met uw vinger of wattenstaafje aan te brengen.Instructievideo
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Oravet? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak