DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Kattenziekten

katten_ziekten.jpg

Inleiding
Kattenziekten zijn vaak niet te vergelijken met ziekten van andere dieren. In deze sectie vindt u vaak en minder vaak voorkomende ziekten bij onze katten. Wij zijn continue bezig om nieuwe ziekten toe te voegen. 

Diagnostiek
Diagnostiek van kattenziekten kan eenvoudig te stellen zijn aan de hand van een simpel lichamelijk onderzoek. Vaak is echter extra onderzoek nodig. Dit kan een eenvoudig urineonderzoek zijn, maar ook bloedonderzoek, rontgen, echo, ecg of andere uitgebreidere diagnostische onderzoeken.

Behandeling
Behandeling van uw kat vindt altijd plaats in overleg met u. Deze behandeling kan bestaan uit medicatie maar ook uit chirurgie. Ook dit zal, in de meeste gevallen, bij uw eigen DierenDokters mogelijk zijn.

Verwijzing
Een heel enkele keer zal het noodzakelijk zijn om u en uw kat te verwijzen naar een specialist op een bepaald vakgebied. Overigens bevinden zich bij DierenDokters een aantal dierenartsen die zich hebben toegelegd op een speciaal vakgebied. Het is mogelijk dat u naar een van deze dierenartsen doorverwezen wordt.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak