DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online
  • Start

Over DierenDokters

DDlogo 2010-200pxDierenDokters is een groep intensief samenwerkende dierenklinieken die de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg willen leveren. Zij doen dat onder de gezamelijke naam DierenDokters.

Het idee achter DierenDokters

Dierenartsen moeten eigenlijk alleskunners zijn. Naast dierenarts moet een kliniekeigenaar verstand hebben van boekhouding, personeelsmanagement, bedrijfskunde, arbo-richtlijnen, etc.. Door het toenemend aantal regels en wettelijke verplichtingen ontstaat het gevaar dat de dierenarts zich steeds minder kan focussen op zijn eigenlijke taak, het leveren van hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg. DierenDokters is zo georganiseerd dat de neventaken van de dierenarts zoveel mogelijk centraal worden geregeld. Daardoor krijgen  patiënten en cliënten weer de tijd en aandacht die zij vragen en verdienen!

Missie en doelstellingen

Als trotse en bezorgde huisdierenbezitter gunt u natuurlijk uw huisdier het allerbeste, zeker wanneer het om de gezondheid van uw huisgenootje gaat. Uw keuze voor medisch zorg is dan ook terecht een kritische. U wilt een dierenarts die u en uw huisdier alle aandacht geeft, de best mogelijke diergeneeskundige zorg levert, u goed uitlegt wat er aan de hand is en u een duidelijk en eerlijk advies geeft. Lees verder over onze missie.

Service & dienstverlening

DierenDokters klinieken leveren een uitgebreid pakket aan diensten en services. Om huisdieren zo gezond mogelijk te houden en bij ziekte zo goed mogelijk te kunnen helpen. Maar ook om de eigenaar zo goed mogelijk te helpen in de zorg voor hun geliefde huisdier. Lees meer over onze dienstverlening.

Franchise

Steeds meer dierenartsen komen tot de conclusie dat zij niet elke keer opnieuw het wiel willen uitvinden. De komende jaren zal het aantal DierenDokters klinieken dus nog flink groeien. De meeste DierenDokters dierenartsen werken zelfstandige via een franchising onder de DierenDoktersvlag. Dat betekent dat u als cliënt meestal de eigenaar van de dierenkliniek treft. DierenDokters als organisatie is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging.

Bent u een veterinaire professional?

Wanneer u dierenarts of paraveterinair bent en u wilt meer informatie over de mogelijkheden om onder de DierenDoktersvlag te werken, dan kunt u terecht op de site organisatie.dierendokters.com. Lees meer over werken bij DierenDokters.

 

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak