honden_ziekten.gif

Hondenziekten

Inleiding
Hondenziekten zijn vaak niet te vergelijken met ziekten van andere dieren. In deze sectie vindt u vaak en minder vaak voorkomende ziekten bij onze honden. Wij zijn continue bezig om nieuwe ziekten toe te voegen. 

Diagnostiek
Diagnostiek van hondenziekten kan eenvoudig te stellen zijn aan de hand van een simpel lichamelijk onderzoek. Vaak is echter extra onderzoek nodig. Dit kan een eenvoudig urineonderzoek zijn, maar ook bloedonderzoek, rontgen, echo, ecg of andere uitgebreidere diagnostische onderzoeken.

Behandeling
Behandeling van uw hond vindt altijd plaats in overleg met u. Deze behandeling kan bestaan uit medicatie maar ook uit chirurgie. Ook dit zal, in de meeste gevallen, bij uw eigen DierenDokters mogelijk zijn. 

Verwijzing
Een heel enkele keerzal het noodzakelijk zijn om u te verwijzen naar een specialist op een bepaald vakgebied. Overigens bevinden zich bij DierenDokters een aantal dierenartsen die zich hebben toegelegd op een speciaal vakgebied. Het is mogelijk dat u naar een van deze dierenartsen doorverwezen wordt.

Is uw huisdier al verzekerd?

dierenverzekering

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Volg ons!

Close

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en andere leuke, diergerelateerde onderwerpen!

0
Shares