DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online
  • Start

DierenDokters: service aandacht en kwaliteit in zorg

Als trotse en bezorgde huisdierenbezitter gunt u natuurlijk uw huisdier het allerbeste, zeker wanneer het om de gezondheid van uw huisgenootje gaat. Uw keuze voor medisch zorg is dan ook terecht een kritische. U wilt een dierenarts die u en uw huisdier alle aandacht geeft, de best mogelijke diergeneeskundige zorg levert, u goed uitlegt wat er aan de hand is en u een duidelijk en eerlijk advies geeft.

En dat is precies waar DierenDokters voor staat; kwaliteit, service en aandacht!

Bij DierenDokters treft u dan ook altijd een dierenarts met passie voor zorg en voor huisdieren. In goede tijden helpt uw DierenDokters dierenarts u graag uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden. Dat doen wij door u te voorzien van de beste adviezen en preventieve gezondheidsprogramma’s. Komt uw huisdier in slechtere tijden terecht dan zijn wij optimaal uitgerust om de best mogelijke zorg te leveren. Kortom, zorg voor dieren, een dierenleven lang!

Missie

"Het is onze passie en missie u te helpen uw geliefde huisdier een zo lang en gelukkig mogelijk leven bezorgen. In goede tijden door uw kameraad zo gezond mogelijk te houden, in slechte tijden door de best mogelijke diergeneeskundige zorg te verlenen." 

Waar staan wij voor?  

Als dierenartsen die uitsluitend gezelschapsdieren behandelen mag u heel wat van ons verwachten.

dierenarts-aandacht.png

Aandacht voor u en uw huisdier

Zou het voor u geen geruststellende gedachte zijn dat uw dierenarts zich voor 100% op u en uw huisdier zou kunnen concentreren? Bij DierenDokters is dat mogelijk omdat alle administratieve en management taken centraal geregeld worden.

 


dierenarts-sfeer.gif

Ontspannen sfeer

Voelt uw huisdier zich op zijn gemak, dan voelt u zich op uw gemak. Bent u rustig dan voelt uw hond of kat zich ook rustig. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u en uw huisdier en doen onze uiterste best om de dieren het naar hun zin te maken. Loop gerust ook eens binnen zonder dat uw geliefde viervoeter op tafel moet.

 


dierenarts-advies.gif

Uitstekende service en voorlichting

Goede diergeneeskundige zorg begint bij een goed begrip van de eigenaar. Daarom besteden wij veel aandacht aan een goede uitleg. Snapt u het nog niet helemaal? Vraagt u het dan nog een keer!

 


kennis.gif

Kwalitatieve diergeneeskundige zorg voor uw huisdier

Een goed uitgeruste dierenkliniek, een team op u en uw huisdier gericht, regelmatige bijscholing voor het hele team en onderlinge kennisuitwisseling houden de kwaliteit van zorg op peil.

 


maatwerk

Gezondheidsprogramma’s op maat

Bij DierenDokters is uw huisdier geen nummer. Elk huisdier heeft een eigen identiteit en leeft onder verschillende omstandigheden. Bovendien heeft elke levensfase van uw huisdier heeft verschillende aandachtspunten. Daarom leveren wij zorg op gezondheidsprogramma's op maat voor uw huisdier. Kijk voor meer informatie in de sectie DierInfo.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak