DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online
 • Start

Tarieven bij de dierenarts

Dierenarts in beeld maakte een mooie documentaire over het leven van een dierenarts. Met een heldere uitleg over tarieven en prijsverschillen bij de dierenarts. 

Tarieven bij DierenDokters

Wilt u weten wat de kosten voor een behandeling van uw huisdier zullen zijn? Wij staan u graag te woord per telefoon of aan de balie!

Waarom geen tarieven op de website?

Het grote risico van vergelijken van dierenartsprijzen via websites is de dreiging dat er appels met peren vergeleken worden. Dit willen wij voorkomen. Daarnaast is het lastig om standaardprijzen te geven. Prijzen zijn vaak afhankelijk van gewicht en gekozen behandeling.  

Maar een consult is toch gewoon een consult? 

Wij vinden van niet, de prijs wordt onder andere bepaald door;

 • De bestede tijd en aandacht
  Staat u binnen 5 minuten weer buiten zonder uitleg of krijgt uw huisdier volledig de tijd en aandacht en krijgt u goede uitleg? Bij DierenDokters nemen wij ruimschoots de tijd om uw huisdier op het gemak te stellen en uw vragen te beantwoorden.
 • De mogelijkheden binnen de praktijk
  Wordt u voor alles direct doorverwezen of investeert uw dierenarts ook in diagnostische apparatuur? DierenDokters klinieken zijn zeer goed uitgerust met de modernste apparatuur. Doorverwijzing naar een specialist is slecht een enkele keer nodig.
 • Inrichting en lokatie
  Een goede lokatie in een grote stad vergt een grotere investering en zal tot hogere prijzen leiden dan een praktijk aan huis op het platteland.
 • Kennisniveau
  Blijft uw dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? M.a.w. volgt de dierenarts en zijn of haar personeel regelmatig bijscholingen. Al onze dierenartsen en assistenten volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven en u van het beste advies te voorzien.
 • Keuze voor veiligheid en kwaliteit
  Vaccineert of opereert uw dierenarts zonder zorgvuldig lichamelijk onderzoek vooraf ? Kiest uw dierenarts voor narcose met de veiligste en nieuwste (duurdere) middelen of voor de wat ouderwetsere, minder veilige (en goedkopere) middelen? Bij DierenDokters kiezen we altijd voor de beste en veiligste produkten en behandelingen.

Shoppen voor de laagste prijs ...

Het staat u natuurlijk vrij om van de ene naar de andere dierenarts te lopen om zo altijd de laagste prijs  te hebben. Echter, om goede diergeneeskunde te bedrijven en goede diagnostiek te plegen is een goed overzicht van de hele geschiedenis van uw huisdier onontbeerlijk. Bij regelmatig switchen van dierenarts gaat dit overzicht verloren waardoor de kosten juist weer op kunnen lopen, of nog erger, een onjuiste diagnose gesteld kan worden. 

Prijsbeleid bij DierenDokters

Bij DierenDokters gaan we voor de beste kwaliteit, service, aandacht en veiligheid. Het zal dus duidelijk zijn dat u bij ons niet aan het juiste adres bent voor de allerlaagste prijs. Wel streven wij altijd naar de beste prijs/kwaliteitverhouding. De gezondheid van uw huisdier heeft bij die afweging onze hoogste prioriteit!

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak