DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Services

Hoog kwalitatieve zorg gaat en staat met een goede voorlichting en goed gevoel bij u als eigenaar. Daarom hebben wij een uitgebreid servicepakket om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Laat ons u helpen met de zorg voor uw huisdier!

Kennismaken met DierenDokters?

Heeft u net een nieuw huisdier of bent u net verhuisd? Dan moet u in veel gevallen op zoek naar een (nieuwe) dierenarts. Wij maken graag kennis met u.

Lees meer: Kennismaken met DierenDokters?

Gratis voedingsadvies

Een uitgebalanceerde voeding is uitermate belangrijk voor een optimale gezondheid van uw huisdier. Bij gezonde honden maar ook bij verschillende ziekten.

Lees meer: Gratis voedingsadvies

Cursussen en lezingen

Kennisoverdracht vinden wij erg belangrijk. Onze dierenartsen geven regelmatig lezingen over uiteenlopende onderwerpen en cursussen in o.a. dieren-EHBO.

Lees meer: Cursussen en lezingen

Kindvriendelijk

Bij DierenDokters vinden wij dat zorg voor dieren bij de opvoeding van kinderen hoort. Kinderen zijn dan ook van harte welkom bij ons.

Lees meer: Kindvriendelijk

Mail-service

Wij hebben een uitgebreid systeem via post en mail om u te helpen bij de zorg van uw huisdier. Zo krijgt u bij ons via mail een bericht wanneer u weer zou moeten ontwormen.

Lees meer: Mail-service

Fokkerskortingen

Als honden- en kattenfokker brengt u wat frequenter een bezoek aan de dierenarts dan reguliere clienten. Voor honden- en kattenfokkers kunnen wij dan ook speciale regelingen treffen.

Lees meer: Fokkerskortingen

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak