• Header Dienstverlening

    "Betrokken, professioneel en áltijd in dienst van het dier!"

Service en dienstverlening

Hoog kwalitatieve zorg gaat en staat met een goede voorlichting en goed gevoel bij u als eigenaar. Daarom hebben wij een uitgebreid servicepakket om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Laat ons u helpen met de zorg voor uw huisdier!

Cursussen en lezingen

Kennisoverdracht vinden wij erg belangrijk. Onze dierenartsen geven regelmatig lezingen over uiteenlopende onderwerpen en cursussen in o.a. dieren-EHBO.

Lees meer

Fokkerskortingen

Als honden- en kattenfokker brengt u wat frequenter een bezoek aan de dierenarts dan reguliere clienten. Voor honden- en kattenfokkers kunnen wij dan ook speciale regelingen treffen.

Lees meer

Gratis voedingsadvies

Een uitgebalanceerde voeding is uitermate belangrijk voor een optimale gezondheid van uw huisdier. Bij gezonde honden maar ook bij verschillende ziekten.

Lees meer

Kindvriendelijk

Bij DierenDokters vinden wij dat zorg voor dieren bij de opvoeding van kinderen hoort. Kinderen zijn dan ook van harte welkom bij ons.

Lees meer

Mail-service

Wij hebben een uitgebreid systeem via post en mail om u te helpen bij de zorg van uw huisdier. Zo krijgt u bij ons via mail een bericht wanneer u weer zou moeten ontwormen.

Lees meer

Is uw huisdier al verzekerd?

dierenverzekering

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Volg ons!

Close

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en andere leuke, diergerelateerde onderwerpen!

0
Shares