DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Dierenverzekering, zin of onzin?

 

Top-5 van de meest gehoorde argumenten om geen verzekering af te sluiten. En waarom u dat niet zou moeten laten...

1. Mijn kat komt nooit buiten
Ook katten die nooit buiten komen kunnen ziek worden of iets inslikken dat operatief verwijderd moet worden. En hoe goed u ook oplet, katten zijn snel en de deur die even open staat blijft aantrekkelijk. Ook voor katten die nooit buiten komen is het dan ook verstandig om een verzekering af te sluiten. 

2. Mijn huisdier komt van een goede fokker
Een goede fokker is helaas geen garantie dat uw hond of kat nooit ziek wordt of nooit een ongeluk krijgt. Was het maar waar... Hoe gezond uw dier ook is, het kan de beste overkomen en dan moet u wel geld beschikbaar hebben voor de medische zorg.

3. Mijn vorige huisdier was nooit ziek, dus waarom deze dan wel?
Wij gunnen iedereen een gezonde hond of kat. De praktijk is echter anders, informeert u ook maar eens bij uw dierenarts. Hoe goed u ook voor uw huisdier zorgt, hoe goed u ook op ‘m past... honden en katten kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen. Je hoopt altijd dat het niet gebeurt, maar helaas kan het ook uw huisdier overkomen.

4. Als het zover is, dan zie ik wel...
Tsja... zo kunt u er over denken. Maar wat vindt uw trouwe kameraad daarvan? Hij is volledig afhankelijk van u. Door een dier Verzekering af te sluiten voorkomt u moeilijke keuzes en kunt u uw huisdier altijd de medische zorg geven die nodig is. En zo hoort het ook, toch?

5. Mijn dierenarts laat ‘m echt niet dood gaan
De dierenarts en zijn collega‘s zijn goed opgeleide professionals met liefde voor uw dier. Dat betekent niet dat ze voor niets kunnen werken. De dierenarts is een vrije ondernemer die ook zijn boterham moet verdienen. Medische zorg voor uw huisdier is niet gratis, dat moet gewoon betaald worden. Hoe denkt u anders dat de dierenartspraktijk kan blijven bestaan. Voorkom deze discussie, en verzeker uw huisdier.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak