DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online
  • Start

Cursussen en lezingen

Kennisoverdracht vinden wij erg belangrijk. Een goed begrip van een eigenaar is namelijk essentieel voor een goede zorg. Daarom geven wij, in het land of op één van onze klinieken, regelmatig cursussen en lezingen.

EHBO

ehboEen ongeluk zit in een klein hoekje... En wanneer er iets met een huisdier gebeurt, en u bent in de buurt, is het daarom handig wanneer u weet wat u moet doen. DierenDoktersklinieken geven regelmatig cursussen in o.a. dieren-EHBO. Kijkt u voor aankondigingen op de webpagina van de dichtsbijzijnde DierenDokters kliniek.

Puppy- en kittenparty

Als kersverse diereneigenaar, kunt u het nogal druk hebben met de zorg van uw hond of kitten. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Om uw kitten of pup de beste start te geven geven wij regelmatig puppy- en kittenparties. Op dergelijke avonden krijgt u informatie over verzorging, medische zorg, parasietenbestrijding, gedrag en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de DierenDokters vestiging bij u in de buurt.

Specifiek onderwerp?

Heeft u als groep (rasvereniging, hondenschool, dierenambulance, dierenwinkelpersoneel, etc) behoefte aan een specifieke lezing of cursus, neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak