DDlogo 2016
  • Start

Klachtenformulier. Help onze dienstverlening te verbeteren!

DierenDokters heeft kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Toch kan het natuurlijk zijn dat, ondanks al onze goede bedoelingen, uw bezoek aan één van onze dierenklinieken niet is verlopen zoals u dat van ons verwacht had. Zou u ons dan willen helpen onze service en kwaliteit te verbeteren door uw ongenoegen aan ons kenbaar te maken? Wij nemen klachten uiterst serieus!

U kunt uw klacht melden door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen het formulier naar de betreffende kliniek doorsturen. De kliniek zal uw klacht verder afhandelen. U kunt klachten natuurlijk ook telefonisch of direct aan de balie van uw DierenDokters kliniek melden.

Wij proberen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 dagen contact met u op te nemen via de door u aangegeven methode.

Met vriendelijke groet,
DierenDokters

OVER WELKE DIERENDOKTERS KLINIEK WILT U EEN KLACHT INDIENEN?
Invalid Input

UW GEGEVENS
Vult u a.u.b. uw naam in

Adresgegevens zijn gewenst om de gegevens van uw bezoek op te zoeken en uw klacht zo goed mogelijk te kunnen beoordelen.

Adresgegevens zijn gewenst om de gegevens van uw bezoek op te zoeken en uw klacht zo goed mogelijk te kunnen beoordelen.

Dit lijkt een ongeldig e-mailadres.

UW KLACHT
Invalid Input

Vult u a.u.b. het onderwerp van uw klacht in

Het bericht heeft nog geen inhoud.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak