DDlogo 2016
afspraak online

 Dierenkliniek Dierendokters Rivierenbuurt is de nieuwste kliniek in Amsterdam. In deze mooie, moderne kliniek worden uw huisdieren in een ontspannen sfeer ontvangen en omringt met de zorg en liefde die ze verdienen.

Team
Met een ruime schat aan ervaring en interessegebieden die elkaar mooi aanvullen, staan dierenartsen Francesco Gianni en Manon Koning voor u klaar om op een professionele en kundige manier uw huisdier de beste zorg te geven. Hierin worden ze bijgestaan door een team van twee paraveterinairen.

francesco-gianni.jpg manon-koning.jpg astrid-huitema Jessica-Schelingerhout    
Francesco Gianni
Dierenarts
Manon Koning
Dierenarts
 Astrid Huitema
Paraveterinair
Jessica Schellingerhout
Paraveterinair 
   

Diergeneeskunde
Er worden uitsluitend gezelschapsdieren behandeld zoals honden,katten, konijnen,knaagdieren en fretten.De kliniek is uitgerust met de meest moderne apparatuur. Zo beschikt het over digitale röntgen, waaronder ook tandheelkundig röntgen, uitgebreide tandheelkundig apparatuur, zeer veilige en geavanceerde narcose met bewaking en een geheel uitgerust laboratorium. Hierdoor kunnen de meeste  bloeduitslagen meteen bepaald worden terwijl u wacht.

De kliniek beschikt over een volledige apotheek waar u ook terecht kunt voor al uw ontwormings-, teek- en vlooienmiddelen.Verder worden er naast kwalitatief goed en afgestemd voer ook snacks voor allergische honden en katten verkocht. Tevens zijn er ook speeltjes en medisch verantwoorde gadgets in het assortiment aanwezig.

Katvriendelijke kliniek
De praktijk is kat-vriendelijk. Dit houdt in dat het volgens de richtlijnen van de Feline advisory bureau is ingericht met o.a. een aparte opname ruimte voor katten zodat katten en honden altijd gescheiden zijn. Deze hokken zijn ook gemaakt zodat de katten zich er zo prettig mogelijk in voelen. Er is er een plank in de wachtkamer om katten hoog te zetten.

Er is ook 3 x per week een speciaal kattenspreekuur waar alleen katten naar mogen komen (voor als ze het erg onprettig vinden met honden). Ook is er een aparte verpleegafdeling aanwezig voor katten die wat intensiever en langdurige zorg nodig hebben en  beschikt de kliniek over een speciale zuurstof kooi voor als een dier erg benauwd raakt. Natuurlijk worden de trouwe, blaffende viervoeters ook met dezelfde zorg en liefde behandeld.

Spoeddiensten
In Amsterdam kunt u buiten de openingstijden terecht bij de Spoedkliniek Amsterdam.

Wij zien u graag tegemoet met uw huisdier!

 

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak