• dierenarts zandvoort 1
 • dierenarts zandvoort 1
 • dierenarts zandvoort 2
 • dierenarts zandvoort 3
 • dierenarts zandvoort 4
 • dierenarts zandvoort 5
 • dierenarts zandvoort 6
 • dierenarts zandvoort 7
 • dierenarts zandvoort 8
 • dierenarts zandvoort 9
 • dierenkliniek zandvoort 1
 • dierenkliniek zandvoort 2

DierenDokters Zandvoort

Grote Krocht 30-32
2042 LX Zandvoort

T: 023 - 2041001

Stuur een e-mail / Online inschrijven

Bekijk virtuele 360º rondleiding

Openingstijden

Maandag: 9.00-19.00
Dinsdag: 9.00-19.00
Woensdag:  9.00-19.00
Donderdag: 9.00-19.00 
Vrijdag: 9.00-19.00

Apotheek en afhalen medicijnen: 9.00 -19.00
Behandeling alleen op afspraak.

DierenDokters Zandvoort

De droom van Chantal van der Mije om een eigen dierenartspraktijk in Zandvoort te beginnen is vanaf 15 december 2014 realiteit geworden. Op de Grote Krocht 30-32, hartje centrum van Zandvoort, is na keihard werken een super modern ingerichte dierenkliniek, voorzien van de nieuwste apparatuur, tot stand gekomen.

Even voorstellen
De in Zandvoort geboren en getogen Chantal heeft jarenlange ervaring bij andere dierenklinieken in de regio opgedaan. Zij is zeer bevlogen en bij haar staat de gezondheid, de zorg en het welzijn van het dier hoog in het vaandel. Ook het persoonlijk contact met de eigenaar van het dier vindt zij belangrijk. Zij denkt met u mee wat de beste behandeling voor uw dier zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld, is een behandeling thuis mogelijk?

Chantal en haar team is goed ingespeeld en staan met raad en daad klaar om hun cliënten van dienst te zijn. Zij zijn niet alleen vriendelijk voor alle gezelschapsdieren en hun eigenaren, maar ook kinderen zijn welkom en krijgen, in relatie met hun huisdier, alle aandacht. Hun interesses liggen vooral bij de Chirurgie, Tandheelkunde, Interne geneeskunde, Dermatologie, Radiologie en Critical Care patiënten. Maar ook eigenaren met knagers en konijnen zijn van harte welkom voor behandelingen, vaccinaties of verdere adviezen. De dierenartsen hebben een goed samenwerkingsverband met het Dierentehuis Kennemerland in Zandvoort waar zowel de asiel- als pensiondieren diergeneeskundig gemonitord blijven.


De kliniek
De kliniek die sinds december 2014 functioneel is heeft 2 spreekkamers en meerdere ruimtes waar zuurstof- en gasnarcoseapparatuur met bewaking aanwezig is. De dierenartsen en hun zeer ervaren paraveterinaire assistentes Kelly de Klerk en Samantha Vrielink beschikken over digitale röntgen en een modern ingerichte operatiekamer met onder andere hartbewaking. Alle eerstelijns operaties en tandheelkundige behandelingen kunnen worden uitgevoerd.

In hun eigen laboratorium kan onder meer direct verschillende bloedtesten worden gedaan met op dezelfde dag de uitslag. Behandelde honden en katten worden gescheiden opgevangen. Er is zelfs een couveuse voor pasgeboren pups of kitten of kritieke dieren. Over alles is zeer goed nagedacht en er wordt niets aan het toeval overgelaten. Omdat zij veel ervaring hebben met spoedgevallen leveren de dames een spoeddienst voor eigen cliënten.

Door de weeks van maandag tot vrijdag kunt u van 9.00 tot 19.00 uur een afspraak maken voor uw huisdier of gewoon kennis maken met het team van DierenDokters Zandvoort aan de Grote Krocht 30-32.

Wij staan voor u klaar:

 team dierendokters zandvoort

Kliniek beoordeling totaal

Beoordeling kliniek: 98% - 9 votes

Totaal score

Dierenverzekering

algemeen

Hills diervoeding

hillsvetessentials dierendokters

Spoed of niet?

SymptoomChecker button

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws, nuttige tips over huisdieren en kortingsacties!

0
Shares

Let's keep in touch!

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...