DDlogo 2016
contact dierenkliniek
afspraak online

Patient van de maand

Lali komt bij de plastische chirurg

op dinsdag, 19 december 2017 in categorie Patient van de maand

Lali komt bij de plastische chirurg
Lali is een vrolijke Cocker spaniël van 5 jaar. Haar baasjes knuffelen graag met haar, maar de laatste tijd had ze zo’n sterke lucht bij zich dat het niet meer prettig was Lali dichtbij te hebben.

Scottie

op dinsdag, 18 april 2017 in categorie Patient van de maand

Scottie

Dit is het verhaal van Scottie, een hele lieve Ierse Terriër van ruim 8 jaar. Scottie is een reu. En, gelukkig voor hem, nog het bezit van beide testikels. Het viel zijn baasje op dat hij urine in huis druppelde en om die reden belde ze ons op.

Wiepke loopt stram

op woensdag, 08 november 2017 in categorie Patient van de maand

Wiepke loopt stram

Wiepke is een Friese Stabij van 4 jaar en altijd lekker energiek. Welke Stabij is dat niet, zou u zich afvragen. In juni komt Wiepke met haar bazin op consult. Wiepke gedraagt zich sinds ongeveer een maand een beetje als een oud vrouwtje, ze is slomer, ze is na een half uur wandelen al moe, ze loopt stram en wat stijf. Wiepke liep altijd al heupwiegend en daarom zijn haar heupen getest op HD toen ze een jaar oud was. Door de stramheid zag het er nu nog erger uit.

Boy houdt van gras

op woensdag, 14 juni 2017 in categorie Patient van de maand

Boy houdt van gras

Maandagavond om 23.35 gaat de telefoon. De eigenaar van Boy, een grote Zwitserse Sennenhond van ruim 1 jaar, belt. Boy is al een paar dagen niet lekker maar is nu erg onrustig, wil niet gaan liggen, braakt af en toe wat en wil de hele tijd gras eten. Boy heeft altijd al van gras gehouden maar nu is het obsessief en met voorkeur voor het langere helmgras in de tuin. Bij verder uitvragen blijkt ook de buik van Boy wat te zijn opgezet.

Mis geen enkel nieuws!

Sluit u aan bij meer dan 35.000 andere dierenliefhebbers en ontvang maandelijks dierentips, nieuws en aanbiedingen via de mail. 


Heeft u een vraag?

Onze teams van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij helpen u graag!

Bel ons
Mail ons
Online afspraak